kyme32 Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 buna ziua,am o intrebare cam ciudata despre o modificare de subwofferam un genius 5005, stiu ca majoritatea membrilor de pe acest forum sunt satui de aceasta prastie, dar mie imi merge fff bn, momentan doar siguranta bulitamodificarea mea ar consta in urmatorul faptsubwofferul in cauza are 4 intrari, eu as dori sa stiu daca pot lua 1 din intrari, sa il modific incat sa pot utiliza intrarea in cauza doar ca volum pt o statie externaam o statie mosfet parca de 100w si as vrea sa o utilizez prin aces sistem, de ce prin acest sistem, pai as dori am telecomanda la el, si ar fi ideal sa pot folosi impreuna cu geniusul meu,deci eu vreau sa ramana intrarea 5.1 intacta, dar sa iau o intrare, sa zicem cea de tv si sa o folosesc ca si remote control pt el(pic-ul din el mai exact, dar fara sa distrug acuala amplificare pe dvd)deci cand vreau pun pe cea cu mosfet(asta ar fi amplasata in curte) si cand nu, pun pe dvd si folosesc amplificarea interna 5.1 in camerava rog sa va dati cu parerea, ar fi posibil asa ceva?mentionez ca nu vreau sa folosesc cele 2 amplificari in serie, doar una cate unaceva idei cum ar fi posibil sau daca nu este posibil va rogmultumesc anticipat Link spre comentariu
harman37arun Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Nu cred ca merita sa investesti timp si bani intr-o prastie de 5.1..daca doresti o auditie buna cumpara o statie si 2 boxe si ai sa fii mandru de ce a iesit eventuat daca ai pasiunea reparatiilor una defecta dar sa fie o scula de marca(technics,pioneer,panasonic)..dupa ce lucrarea va fi gata vei fi multumit de ce a iesit...macar investesi munca,bani si timp in ceva ce-ti va fi de folos . Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 De acord cu @harman37arun, oricum aceste 5+1 au de obicei filtru activ, asadar sau vei avea la acel mosfet pe iesire doar bass fara pic de inalte, sau invers asadar chiar nu merita Link spre comentariu
kyme32 Postat Aprilie 20, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2011 scuzati-ma ca am lipsit atata vreme, am fost foarte prins cu munca si am si uitat de threadrespectivul sistem are 4 canalefiecare canal are intrare separata, iesirea e comunaeu as vrea sa iau o intrare, respectiv un canal, dupa care amplificarea sa o fac cu statie exterioara, iar iesirile evident ca pe iesirile amp exterior, ce sa aibe in comun e doar picul de volum si canalulnu vreau sa folosesc amandoua simultan, doar una cate una, dar volumul si remoteul sa fie de la genius, asta mar scuti sa ma chinui sa fac un preamplificator cu remote, si miar simplifica numarul de telecomenzimai pe scurt, vreau sa folosesc geniusul respectiv doar ca volume control pe un canal, celelalte canale sa fie intacte si sa functioneze cu amplificarea luise poate face asa ceva? Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 scuzati-ma ca am lipsit atata vreme, am fost foarte prins cu munca si am si uitat de threadrespectivul sistem are 4 canalefiecare canal are intrare separata, iesirea e comunaeu as vrea sa iau o intrare, respectiv un canal, dupa care amplificarea sa o fac cu statie exterioara, iar iesirile evident ca pe iesirile amp exterior, ce sa aibe in comun e doar picul de volum si canalulnu vreau sa folosesc amandoua simultan, doar una cate una, dar volumul si remoteul sa fie de la genius, asta mar scuti sa ma chinui sa fac un preamplificator cu remote, si miar simplifica numarul de telecomenzimai pe scurt, vreau sa folosesc geniusul respectiv doar ca volume control pe un canal, celelalte canale sa fie intacte si sa functioneze cu amplificarea luise poate face asa ceva?Se poate face si destul de simplu.Ca sa redea toate frecventele recomand ca aceea iesire sa fie luat cea de Centru.Deci cautati care este amplificatorul de centru si de acolo(de pe pinul de intrare in acel amplif) trageti un cablu ecranat printr-un condi de 1uF (ecranajul la masa) si undeva montati o mufa RCA care va fi iesirea pentru statia exterioara.Jumatate de ora maxim dureaza toata afacerea.Sper ca m-am facut inteles.Daca nu reveniti. Link spre comentariu
cristian2009 Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 S-ar putea sa nu redea frecventele joase, trebuie verificat. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 S-ar putea sa nu redea frecventele joase, trebuie verificat.Centrul in general reda tot binenteles ca nu in regim de subwoofer ci inspectrul ,,normal,, audio. Link spre comentariu
kyme32 Postat Aprilie 30, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2011 am inteles ideeae destul de simplu, nu stiu de ce dar am avut impresia ca e ceva mai complicat, dar e logica ideea si ar functiona superbinca nu m-am uitat cu atentie la placa acestuia, dar o sa mearga mai mult ca sigurnu e stres cu fregventele joase, nu intentionez sa folosesc wofferul pe exterior, doar mediinu stiu sigur, si sincer nu sunt prea bogat in cunostinte in amplificatoare, dar sper ca volumul sal pot regla din 5.1, si sunetul pe amplificarea interioara cred ca am so rezolv cu un intrerupator, in felul asta o sa sune doar statia exterioara(e cam artizanal, dar e ok) Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Daca o sa faci asa cum am zis eu luand semnalul de la intrarea di ampliful de centru binenteles ca volumul il vei regla din 5.1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum