eduard07 Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Salutare,am si eu nevoie de o informatie .Ce solutie se pune la curatarea cu ultrasunete,si de unde poate fi cumparata?cat timp se lasa o placa de telefon la curatat?multumesc mult Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Eu folosesc alcool izopropilic, se gaseste de cumparat la magazinele care ofera componente electronice. Link spre comentariu
eduard07 Postat Aprilie 11, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2011 si cum procedezi exact, eu abia ce am primit cuva .trebuie un anumit timp lasata placa ,nu am folosit pana acum deloc Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Depinde de cat este de murdar/oxidat pcb-ul respectiv. Eu procedez cam in felul urmator: las pcb-ul la inmuiat cateva minute apoi cu o pensula incerc sa inlatur cat mai mult din mizerie. Apoi cam cinci minute ultrasunete . Daca de la bun inceput iti este clar ca telefonul respectiv a avut contact cu apa lasa pcb-ul in alcool mai multe ore, preferabil peste noapte si apoi incearca o curatare cu ultrasunete, cred ca 10 minure este arhisuficient. In timpul curatarii cu ultrasunete intoarce pcb-ul pe ambele fete. Nivelul alcolului din cuva trebuie sa fie peste nivelul pcb-ului. Prefer sa pun cantitate minima si sa schimb alcoolul des. Parerea mea. Link spre comentariu
eduard07 Postat Aprilie 11, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2011 multumesc foarte mult pt informatii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum