alex66 Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Va salut!Am o masina de spalat Westwood modelWFA855T si din cauza unui accident,a intrat apa la modulul electronic,a decedat(scurtcircuit trasee arse etc).Din ce am observat vizual acest modul nu mai poate fi reparat si va rog daca stiti unde as putea gasi un asemenea modul,nu conteaza daca e nou sau second functional sa fie.Este facut de ego sistems si are codul6810D si mai poate fi gasit si la masinile de spalat Schaub-Lorenz.Multumiri Link spre comentariu
str8klaw Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Eu v-as sfatui sa va luati alta.La cat dati pe programator, mai puneti ceva si luati alta noua. Link spre comentariu
alex66 Postat Aprilie 21, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Daca ar creste banii in pom.....La ce preturi au cele noi....Ne carpim cu ce avem! Link spre comentariu
alex66 Postat Aprilie 28, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Chiar nu stie unde gasesc sau nu are nimeni modulul asta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum