Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

conectare amplificator

Vizitator akula88

Postări Recomandate

Vizitator akula88

buna ziua,am si eu o problema vreau sa conectez un adaptor high-low la un amplificator (blaupunkt gta 4 mk2) , cum as putea sa iau semnalul doar de la un difuzor?adaptorul are la intrare 4 cabluri(2 pe un canal) si la iesire doar 1 canal. cum as putea sa il leg sa ia semnal doar de la un difuzor (1 canal ) ???multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wally_gatter

3

Vizitator daniel93

Aceeasi intrebare am postat-o si eu cateva topicuri mai jos... si nu am primit raspuns :cry: Dupa parerea mea, cred ca ar fi in regula, atat timp cat respecti +/-, sa nu fie - comun la intrari in statie si daca la o intrare pui - cum trebe si la alta + in loc de -, scurtcircuitezi iesirea playerului..Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic :nas:

Link spre comentariu

simplu , conectezi doar un difuzor la intrarea high... cealalalta daca o scurtcircuitezi (iesirea casetofonului) scoti fum mult din final , intrarea libera nu e nevoie sa o scurtcircuitezi.. in functie de ce schema are adoptata amplificatorul la intrarea "high" se poate lega punte sau stereo.. eu chiar ieri am legat una asemanatoare cuiva in masina dar avea 10 fire pe intrarea high :rade: am atasat si o schema care sa va inspire in legarea high si low

Link spre comentariu
Vizitator akula88

nu cred ca m-ai inteles eu vrau sa stiu daca adaptorul poate fi legat ca in poza 2 (in poza 1 e legatura specificata de producator adica ia semnal de la 2 difuzoare si eu vreau sa iau semnal doar de la un difuzor)

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator akula88

mai am o intrebare adaptorul se poate pune si fara difuzoare???adica iesirea casetofonului sa fie montata direct la adaptor (casetofon->iesire de nivel inalt->adaptor->nivelrca->amplificator->difuzoare)

Link spre comentariu

da , se poate.. dar sa tii cont si de faptul ca adaptorul e preferabil sa il folosesti doar in cazul subwooferului , la frecvente joase unde distorsiunile nu prea sunt sesizabile, amplificarea semnalului debitat de etajul final al casetofonului auto este o solutie nu tocmai optima.. incearca sa tii volumul casetofonului la un nivel mic-mediu , ca sa nu introduci distorsiuni , si amplificarea o reglezi de pe amplificatorul sub-ului..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări