Vizitator nigh7ang3l Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 are 3 mufe, cum se ataseaza antena externa la placa asta ? stiu ca imi trebuie un cablu adaptor de la UFL la RP-SMA, dar pe care dintre cele 3 mufe atasez antena ? placa e un adaptor wireless pcmcia Asus WL-106gM. Link spre comentariu
Depanatorul Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Din cate stiu iti trebuie un adaptor mic pentru conexiunea la antena exterioara. E posibil la o furtuna cu fulger "sa busesti jucaria". In principiu poti sa conectezi la oricare din cele trei (una din ele). Cauta in manual, vei gasi tot ce iti doresti. Nu pot sa-ti atasez manualul la mesaj, este mai mare de 2 Mib. "Fişierul este prea mare, mărimea maximă permisă este 2 MiB." Dai cautare pe google: asus wl-106gm manual si gata. Succes! are 3 mufe, cum se ataseaza antena externa la placa asta ? stiu ca imi trebuie un cablu adaptor de la UFL la RP-SMA, dar pe care dintre cele 3 mufe atasez antena ? Link spre comentariu
Vizitator nigh7ang3l Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 in manual zice destul de clar: Link spre comentariu
LostCell Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Aia nu is conectori UFL, poti lipi pigtailu direct pe traseul pcb de la una din antene,placa stie "diversity" va folosi antena pe care are cel mai bun semnal.Slabe sanse sa se defecteze de la fulger.. Link spre comentariu
Vizitator nigh7ang3l Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 multumesc pt raspuns (dupa ce am cumparat cablu si ma gandeam sa injur vanzatorul de ce nu se potriveste). Poti fi mai explicit, cum anume sa lipesc pe antena ? Link spre comentariu
LostCell Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Pune poze cu ce ai cumparat maine osa iti marchez pe poze ce si cum.. Link spre comentariu
Vizitator nigh7ang3l Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 prea mici sa le fac poze .. ies aiurea chiar si cu macro .. e cablu cu o mufa ufl si in celalalt capat i-am atasat o antena de la un router wireless. Link spre comentariu
Vizitator nigh7ang3l Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 test: cu sau fara antena bagata in mufa "ufl" acelasi numar de retele gasesc, la aceeasi putere a semnalului. daca ii pun un pin in mijloc deja se schimba datele problemei, gasesc de 2-3 ori mai multe retele si puterea (celor vechi) e ~ dubla daca nu si mai bine. Link spre comentariu
LostCell Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Tai capatul cu ufl la pigtail si lipeste firu din mijloc unde e cu rosu iar celalt unde e marcat gnd. http://i53.tinypic.com/2ir5guf.jpg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum