Vizitator Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Mie nu, mi se pare tema incarcata si obositoare, manjita toata cu gri. Si faptul ca nu e unitara cu restul forumului, iar nu-mi place... Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Mie mi se pare interesanta (si culoarea e placuta pt ochi)initial credeam ca am gresit forumul Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 10, 2011 Administratori Partajează Postat Aprilie 10, 2011 nici mie nu imi placa Link spre comentariu
ciprivw Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Era mai bine inainte Link spre comentariu
Vizitator andreiamericanu Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 schimbati repede Link spre comentariu
kripton Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Salut,Am fost si surprins, nu stiam ce se intampla . Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Ca format probabil din cauza obisnuintei,e mai greu de acceptat noua forma,dar culoarea mi se pare mai odihnitoare pt ochi,si daca tot ni s-a cerut parerea,cred ca formatul vechi(cu toate facilitatile) cu tenta de gri de acum,ar fi o combinatie ce ar merita incercata. Link spre comentariu
nelu F Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Pentru mine e mai greu de citit din cauza contrastului mai slab creat de fond. Link spre comentariu
gaby57 Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 eu cred ca arata bine si are ceva de vechi ,daca nu incerci nu poti sti ,eu zic ca merita incercat Link spre comentariu
norad Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Vad ca s-a revenit la formatul vechi.Se vede mult mai bine asa. Formatul nou nu are contrast. Seamana cu schemele de pe hartie ozalid. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 10, 2011 Administratori Partajează Postat Aprilie 10, 2011 asta era si ideea ca despre vechituri se discuta aici Link spre comentariu
radiot Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 pentru mine e mult mai vizibila varianta de la inceput,varianta noua e pentru cei cu ochii buni ,ori noi " tinerii" nu prea avem asa ochi!sant multumit ca s-a revenit la cea dinainte..dar mai trebuie incercat daca se doreste altceva..la sectiunea vintage Link spre comentariu
radianr Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Este nostima ca aspect, dar daca e sa urmaresti textul devine obositoare. Si pentru mine este mai buna vechea varianta. Link spre comentariu
Vizitator danm3gtr Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Mie imi place...cum arata si acuma, dar as recomanda o tema mai pe seama subiectului, ca fond poate fi pusa o culoare maro de la culoarea circuitelor imprimate pe placa generala.Scrisu dupa culoarea cositorului ceva in genu ala....si culoarea maro e mai putin obositoare la ochi.Nu stiu imi dau si eu cu parerea poate sunt cumva de vreun ajutor...daca cumva sunt off topic stergeti postul meu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum