Vizitator djantonik Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Salut,Vreau sa conectez un notebook la sistemul audio dintro limuzina Lincoln. Problema este ca sistemul audio nu are auxiliare, muzica care se aude vine doar de la radio/CD. Intrebarea mea este : Stie cineva cum as putea lega notebook-ul la sistemul audio ? Link spre comentariu
maverik_ro Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Salut,Vreau sa conectez un notebook la sistemul audio dintro limuzina Lincoln. Problema este ca sistemul audio nu are auxiliare, muzica care se aude vine doar de la radio/CD. Intrebarea mea este : Stie cineva cum as putea lega notebook-ul la sistemul audio ?modulator FM cu intrare pe AUX... sunt unele modele care au si intrare de auxiliar Link spre comentariu
Vizitator djantonik Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 modulator FM cu intrare pe AUX... sunt unele modele care au si intrare de auxiliarAr fi o idee buna. Acum nu stiu unde as putea gasi acest fel de modulator FM care sa-mi dea posibilitatea sa ies cu semnal audio din notebook si sa-l duc in sistemul audio . Daca cumva gasiti un site-ul va rog postati-l aici sau printr-un PM . Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Pai, cam toate au intrare auxiliara. Din moment ce nu ai nevoie de prostia aia de mp3 player incorporat, ia'ti unul cu afisaj LED, cele cu LCD au tendinta de a baga diverse zgomote in semnalul transmis. Ca sa nu mai vorbim ca unul cu afisaj LED e mai ieftin, eu am dat 40 ron in magazin, pe net le gasesti si mai ieftin. Link spre comentariu
Vizitator djantonik Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Pai, cam toate au intrare auxiliara. Din moment ce nu ai nevoie de prostia aia de mp3 player incorporat, ia'ti unul cu afisaj LED, cele cu LCD au tendinta de a baga diverse zgomote in semnalul transmis. Ca sa nu mai vorbim ca unul cu afisaj LED e mai ieftin, eu am dat 40 ron in magazin, pe net le gasesti si mai ieftin.Da-mi un site de unde as putea cumpara un modulator FM te rog ! Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 conteaza sa fie calitativ semnalul redat ?aceste modulatoare au si intrarea auxiliara unde poti intra direct cu semnalul din placa de sunet a laptopului,dar permit si citirea de memorii de capacitate relativ mare si cu 1-2 caduri de 16-32gb poti asculta muzica 10 ani de acum incolo(deci poti renunta la laptop)scrie modulator fm pe google ,se gasesc pe toate drumurile,chiar si la tine in orasproblema cu cele ieftine e ca se aud destul de prost(cele la cativa zeci de ron) Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 problema cu cele ieftine e ca se aud destul de prost(cele la cativa zeci de ron)Depinde de noroc si de afisaj. Daca vrei ceva ca lumea din toate punctele de vedere ia'ti Soundfly cu Bluetooth, dar e vreo 150 ron. Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Eu am modulator FM luat de la "combinatii"Si ascult muzica paci prin casa cu el.I-am facut o priza de 12V si il am langa PC si din pc bag muzica in el si ascult pe radio prin casa. Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 acum 1 an jumate am testat cam tot ce misca pe la magazine ,pe la prieteni si nu am cine stie ce dotare la masinaaveam un cdplayer alpine ieftin care tot asa citea decat trackuri(nici macar rw-uri) si un adaptor pt linein pe interfata proprie costa de rupea,ca si acumdar pur si simplu nu am putut asculta prin modulatoarele asteadaca stie careva vreun model anume sa-l scrie,maj. sunt sigilate si cu greu convingi bvanzatorul sa te lase sa faci o probacele soundfly sunt mai bune intr-adevar,dar nu stiu la ce foloseste transmisia blootooth daca receptia la player e pe unde fm.Cand am cautat eu erau de la 100 de lei in sus cele mai de calitate.Tinand cont in ce masina se baga,nu cred ca aceasta suma este mare daca se vrea ceva calitate Link spre comentariu
Vizitator djantonik Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 conteaza sa fie calitativ semnalul redat ?aceste modulatoare au si intrarea auxiliara unde poti intra direct cu semnalul din placa de sunet a laptopului,dar permit si citirea de memorii de capacitate relativ mare si cu 1-2 caduri de 16-32gb poti asculta muzica 10 ani de acum incolo(deci poti renunta la laptop)scrie modulator fm pe google ,se gasesc pe toate drumurile,chiar si la tine in orasproblema cu cele ieftine e ca se aud destul de prost(cele la cativa zeci de ron)nu vreau sa ascult muzica de pe notebook. vreau sa fac convorbire. ce vorbesc eu sa se inregistreze prin microfon si sa se trimita la el si ce vorbeste el sa se auda la mine prin sistemul audio. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Pe ambalajul alui meu scrie ECOTEL, 206 frecvente disponibile (adica merge 87.5-108 cu pasi 0.1MHz), ambalajul este verde. A, si a venit cu telecomanda gresita. Afisajul este acoperit cu un plastic negru, LED'urile din afisaj sunt rosii. Asta se aude si bine si are si raza de transmisie ok. Pe cele cu bluetooth poti sa pui muzica de la telefon fara fir, aia e ideea. Au receptie nu emisie bluetooth. Edit: Doar pt voce un modulator de 40 ron e mai mult decat suficient. Al meu asa arata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum