Vizitator Totalsender Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Imi permit sa deschid si eu un topic aici, bineinteles dupa epuizarea tutror cautarilor :-) - sper deci sa nu deranjez pe cinevaCautam intr-un alt topic o schema pt un mixer audio Tascam 1024M si potentiometrii pt acestamentionez ca e vorba de potentiometrii rectlinii (fizic liniari), duali de 50kA cu caracteristica liniaraas vrea sa-i schimb daca se poate (fiind cam obositi) dar nu mai gasesc acest tip (am cauta si la ALPS si la Bourns si... peste tot) se mai gasesc doar de 10k ... 20k (si... deja si acolo sunt unele nepotriviri)as vrea sa stiu si eu daca se poate, ce se intampla daca in loc de potentiometrii de 50k pun unii de 10k sau de 20kcam ce se intampla (practic) daca pun unii cu caracteristica liniaraapelez deci la experienta dvoastramentonez ca, pot de pe master, ca si unul de pe o intrare au fost schimbati cu unii romanesti de 10kA care insa au o cursa mai mica de 60mm (cat imi trebuie mie) - ce observ la cei de master este ca parca volumul este cam haotic dar...as zice ca poate si potentiometrii fiind romanesti sunt cam aiureadeci... daca pun de 20k gresesc?pareri... daca e cineva interesat o sa pun si poze dar...deja mai sunt postate la sectiunea cumpararai :-) Link spre comentariu
qazaq Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Poti sa pui, electric nu se arde nimic,incearca sa vezi cum se comporta. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Singurul lucru ce ar putea sa se observe ca volumul la maxim sa nu mai fie acelasi cu pot de 20k ca si cu cei de 50k in rest nimic.Sfatul meu este sa pui ceva pot de calitate nu prostii romanesti sau chinezesti. Link spre comentariu
Vizitator Totalsender Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Dade acord... caut potentiometrii de calitate.... am "batut" netul de la un capat la altul :-) totul se invarte in jurul celor de la ALPS si BOURNSse pare ca e dificil sa prinzi caracteristicile cu pricina...adica... sa aiba dimensiunile necesare, caracteristica logaritmica...sa fie si duali... :sparge:in alta ordine de idei, probabil voi fi nevoit sa fac alte placute - citiosem undeva ca sunt proceputi care fac asa ceva... cunoaste cineva ceva pe tema asta?astept in continuare sugestii referitoare la potentiometrii cu pricina (poate chiarsi de revigorare a lor) - apropos... am bagat gaz in ei.... ce sa zic... nu sunt cine stie ce diferente... acum parca merg mai greu Link spre comentariu
Vizitator Totalsender Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Pentru cei interesati am gasit ceva aici www.chsinteractive.co.uk Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum