paky90 Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Salutare de curand mi-am cumparat 2 difuzoare Dibeisi PS1805 de 18 toli si o putere de 700 watti la 8 ohm . As vrea sa stiu si eu daca sunt bune de ceva si daca scot reali macar 500 w ? o sa revin si cu ceva poze Link spre comentariu
sisu Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Salutare de curand mi-am cumparat 2 difuzoare Dibeisi PS1805 de 18 toli si o putere de 700 watti la 8 ohm . As vrea sa stiu si eu daca sunt bune de ceva si daca scot reali macar 500 w ? o sa revin si cu ceva pozedifuzoarele scot decibeli si papa wati cat despre ele,daca le dai putere curata si procesata,fara distorsiuni ar trebui sa tina vreo 300,400 wati.el are data puterea maxima care poate insemna puterea peak ceea ce ar insemna o putere de 4x mai mare decat rms. Link spre comentariu
paky90 Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 am inteles iata si cateva poze cu ele :dans:iar astea sunt ceva detali ce am gasit pe net despre ele :Producator: Dibeisi - Categoria dimensionala : 18 " .- Model: PS1805- Frecventa in raspuns: 30Hz ... 2.5KHz- Impedanta: 8 Ohmi- Putere maxima: 700W- Sensibilitate: 98dB- Diametru exterior: 475mm- Inaltime: 250mm- Greutate difuzor: 11.3KgParametrii:-Carcasa : aluminiu-Material membrana: hartie-Calota (dustcap): hartie-Parametri T-SFs: 43.57 HzRe: 6.5 ohmQms: 2.8939Qes: 0.554Qts: 0.4648Vas: 127.52 LSd: 0.0855 m2EBP: 93.73X-max: 7 mm Link spre comentariu
sisu Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 cred ca am gresit cu peak powerul.am citit pe ceva site maghiar ca ar avea 700 wati muzicali si 350 wati rms.parametri sunt prea frumosi sa fie adevarati,mai ales graficul ce il vazusem pe ceva site.eu zic ca ar mere oki intr-o incinta bass reflex de 140,150 litri acordata intre 45 si 50 hz. Link spre comentariu
paky90 Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 maine ma apuc sa fac si carcasele o sa revin cu poze si probabil si un video Link spre comentariu
sisu Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 faci proiect propriu sau de pe net?is curios ceincinta ii vei face. Link spre comentariu
LUCI Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Topicul asta e surprinzator. Opt pagini,aproape in intregime monolog despre o firma de pocnitori. Link spre comentariu
sisu Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Topicul asta e surprinzator. Opt pagini,aproape in intregime monolog despre o firma de pocnitori.mai sunt unii care se multumesc cu pocnitori chinezesti care daca le stii folosi,iti poti face treaba bine cu ele Link spre comentariu
paky90 Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 cam asa o sa arate boxele mai am de pus tunurile de bass 2 la numar si un tweeter de 300 watti pe 8 ohm . o sa pun si o poza cu tweetr ul sa imi spuneti ce parere aveti despre el Link spre comentariu
sisu Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 adica tu langa difuzor de 18 in incinta pui twetter? Link spre comentariu
paky90 Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 adica tu langa difuzor de 18 in incinta pui twetter? problema este ca nu am spatiu unde sa pun un driver . si sincer am facut astazi niste teste si sincer se aud ok . o sa masor maine distanta dintre cele doua tunuri de bas si o sa va spun si vreau sa imi recomandati ce driver sa pun Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Topicul asta e surprinzator. Opt pagini,aproape in intregime monolog despre o firma de pocnitori.Cartoane pentru ZGOMOTECA Link spre comentariu
LUCI Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 TU ai idee cum arata un driver de inalte de 300W daca exista asa ceva. In primul rand Jbl are un driver de 150W care are 14KgSi Selenium are unu d4400ti cam tot de aceeasi putere si parca si ala cam la fel de greu e.Plus ca pretul trece linistit de 500 euro.Deci revinoti cu puterile alea.Oricum e ultimul meu pot in topicul asta ca e clar ca vorbim desprea alte chestii.La inceput eram si eu convins ca difuzoarele SAL , MNC sunt ok dar intre timp mi-am revenit.Trebuie sa iti educi urechea,sa mai asculti si sisteme audio ok.Ce pot sa zic bucurate de ligianele tale cu tunuri,tancuri ,AG-uri si toata artilerea de bas. Nu inteleg de ce nu le poti zice ca orice om normal porturi de bassreflex. Link spre comentariu
paky90 Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 TU ai idee cum arata un driver de inalte de 300W daca exista asa ceva. In primul rand Jbl are un driver de 150W care are 14KgSi Selenium are unu d4400ti cam tot de aceeasi putere si parca si ala cam la fel de greu e.Plus ca pretul trece linistit de 500 euro.Deci revinoti cu puterile alea.Oricum e ultimul meu pot in topicul asta ca e clar ca vorbim desprea alte chestii.La inceput eram si eu convins ca difuzoarele SAL , MNC sunt ok dar intre timp mi-am revenit.Trebuie sa iti educi urechea,sa mai asculti si sisteme audio ok.Ce pot sa zic bucurate de ligianele tale cu tunuri,tancuri ,AG-uri si toata artilerea de bas. Nu inteleg de ce nu le poti zice ca orice om normal porturi de bassreflex.hai ma ca voi toti sunteti buni la boxe si alte cele daca tot vorbesti atat ai ascultat difuzoarele sa vezi cum suna ? si sa iti mai spun ceva eu am lucrat pe lini profesionale din 2004 si am lucrat pe boxe jbl , outline , electro voice , p.audio si multe altele si sincer chear am ureche muzicala si stiu un dif care suna bine si unul care suna rau si hai sa nu ne mai luam de difurile care nu au un trecut foarte bun dar aici vorbim de clasa de top de la dibeisi :nebun:si inca ceva din toate boxele profesionale cele mai bune sunt jbl si outline Link spre comentariu
paky90 Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Distanta intre cele 2 porturi bassreflex este de 22,5 cm imi puteti recomanda un driver bun pe care sa il folosesc ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum