Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Noua gama de difuzoare Dibeisi

radu8982

Postări Recomandate

Sa revin la chestia cu doua difuzoare pe o incinta, eu mam gandit ca ar fi ca un singur difuzor cu suprafata membranei totala la cele doua difuzoare cu puterea insumata a celor doua motaoare ale difuzoarelor nu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 151
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radu8982

60

• paky90

21

• zal

11

• sisu

9

Top autori în acest subiect

Imagini postate

daca mai stai inca 5 secunde si incerci sa folosesti si ceva cratime la cuvinte precum ceai,sami ,miau ,mam,mia,sal etc cred ca ai avea sanse mai mari sa fi tratat mai cu seriozitate(fara suparare,dar arata f urat de pe margine pt cei care au mers la scoala)

Link spre comentariu

Daca-i lasai repetenti in scoala, tot ei erau suparati... acum il inteleg pe dirigintele meu, care ne batea, de suna apa in noi. Acum, nu le poti da un bobarnac, ca putrezesti in puscarie.Eu n-am inteles ABSOLUT NIMIC din topicul asta, altminteri, extrem de stufos... atata (dez)interes, sa-i faci un sicriu de osb, unui jeg de difuzor...Sa-mi fie iertat!

Link spre comentariu

doar i-am atras atentia(scrie si la regulament de altfel),nu are rost sa deviem,deci va rog sa nu recurgeti la injurii personalerevenind,pe scurt:prima alegere,2 boxe separate (personal ,nu as face o incinta cu 2 difuri de 15 pt ca o sa fie greu la manipulat)daca chiar esti apt asa de munca,poti face simplu,o incinta de volum dublu cu un perete despartitor pus cumva in diagonala pt a mai evita formarea de pereti paraleli si fiecare cu rezonatorul ei.Pica un difuzor,celalalt isi vede de treaba lui.In aceeasi maniera,dublezi volumul ,bagi ambele difuri in aceeasi incapere si redimensionezi suprafata portului.DIfurile pot interationa intre ele in fctie de cum le legi (serie/paralel) si de tolerantele specificatiilor

Link spre comentariu

Aveam de gand sa fac o incinta cu doua difuzoare de 10 nu de 15 , de 15 ar fi fost prea exagerat intradevar ,vreau sa fac cu difurile de 10 pentru ca imi place cum se aude vocea mai subtire si mai natural bine ca poate la altii le place un sunet mai gros.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Noua mea creatie cu ps1505 ,un bandpass, nu am reusit sa calculez boxa in totalitate(nu rula programu cum trebuie) si am reduso la scala designul este cu aproximatie de la un proiect beyma cu difuzor de 18, la el camera din spate este acordata la 35Hz (asta a mers sa fac in program) ,camera din fata am facuto la plesneala. Tuburile camerei din spate au 47cm si cele din fata 10cm,sunt 3 pentru fata si 2 pentru spate.Dezavantajul la boxele de acest gen este pozitionarea in camera sunt cam pretentioase.

Posted Image

Link spre comentariu

... parerea mea este ca din cosiderente de pret!Daca este a face o ierarhie a preturilor, materialul din imagine (folosit de obicei la mascarea lucrarilor de constructii) este cel mai putin dens (si la incinte ne intereseaza densitatea) dar si cel mai ieftin!Dupa buget: difuzoare Dibeisei si pal. Ideea este ca "cetateanul" sa fie multumit! (atat de aspect cat si de sunet).Ii doresc multe "succesuri"*! :da *citat din EBA!

Link spre comentariu

buna ziua,de ce nu ati facut din pal?

Material din care e facuta a fost folosit la alta boxa si lam folosit pe acelea defapt am modificat usor boxa,panou pe care era difuzorul lam mutat mai in spate si iam mai facut o fata pentru tuburi.
Link spre comentariu

Aveam de gand sa fac o incinta cu doua difuzoare de 10 nu de 15 , de 15 ar fi fost prea exagerat intradevar ,vreau sa fac cu difurile de 10 pentru ca imi place cum se aude vocea mai subtire si mai natural bine ca poate la altii le place un sunet mai gros.

Sigur o să ai nevoie de suburi de 15'', nici formatul mp3 nu e destul de clar la bas.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări