Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Noua gama de difuzoare Dibeisi

radu8982

Postări Recomandate

eu zic sa nu ratati sansa si sa le cumparati repede cat inca mai suntsunt un chilipir :aplauze acuma, serios, pun pariu ca sunt niste stifturica si iphone-ul chinezesc "identic" cu originalul

sa sti ca nu am ratat ocazia.si is mai bune ca sd-ul tau :nebun: :ras: :ras: glumeam :rade:
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 151
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radu8982

60

• paky90

21

• zal

11

• sisu

9

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu am construit niste incinte la difuzoarele ps, la sateliti am calculat decat fregventa de acordare subwooferul lam facut dupa ochi.Cam ce incinte miati recomanda la difuzoarele ps1005 in functie de parametri.Parametri T-S PS1005Fs: 41.8 HzRe: 3.4 ohmQms: 3.08Qes: 0.655Qts: 0.54Vas: 58.079 LSd: 0.0363 m2EBP: 76X-max: 6.5 mm

Link spre comentariu
Vizitator djAM

salut...io am folosit mult timp dibeisi dar nu profesionale...putini bani putin ofera...as vrea totusi sa vad date la aceste dif ...sper k nu le-ai vazut pe mivarom.roSfat: iale doar de joaca...din cate stiu astia au fabrica in ungaria

Link spre comentariu

Datele sunt si pe siteul de unde am cumparat difuzoarele dar vin si in cutie cu difuzorul.Am un difuzor b1541 din seriile vechi si un ps1505 si e diferenta de la cer la pamant.

Link spre comentariu

Vreua si eu o parere care ar trebui sa fie volumul incintelor ca sa aiba un sunet cald eu am un volum foarte mic la incinte.Am un program de simulat incinte dar o linie cu raspunsu in fregventa nu spune multe.

Link spre comentariu

In el dau cu amproximativ 150w 8ohmi ,coboara pana la 25hz si membrana nu se misca tare ,potrivit, kick daca te referi la bataia in piept ca nu ma prea pricep se simte ,in camera unde il am se simte cum te ia pe sus basul .Ma intreb cum o se auda la 400w pe 8ohmi,cam ce putere as obtine cu un amplificator cu IRS2092 la +-80v la atat am alimentata statia acum.

pai IRS2092 este un amplificator driver in clasa D care contine modulator PWM si protectii. deci fiind driver pentru mosfet de putere, puterea de iesire depinde nu doar de tensiunea de alimentare ci si de finalii folositi! din foaia de catalog se vehiculeaza ca ar putea scoate la iesire pana la 500W la o alimentare de +/- 100Vhttp://www.irf.com/product-info/datashe ... rs2092.pdf
Link spre comentariu

Eu nu ma indoiesc ca graficul ar fi altfel decat in simulare,asa ce imi recomandati sa fac incinta bass reflex sau sa o las inchisa singura diferenta ar fi ca nu ar mai avea acel raspuns in zona 10-20hz plus ca ar avea o crestere mai abrupta in regiunea basului.

Link spre comentariu

Cam asta ma interesa si pe mine ,ce trebuie sa fac daca pun doua difuzoare pe o incinta,am un program de simulare incinte si ceam facut in el a fost decat sa simulez o incinta cu un singur difuzor si dupa sai dublez volumul si sa modific frecventa de acordare.

Link spre comentariu

Am o intrebare cineva mia zis ca membrana la ps1505 ar fi cam subtire ca sal folosesc in bandpass eu il folosesc momentan in tapped horn ,cel care mia zis e de pe speaker plans ,asta sa intamplat mai demult.De unde a tras concluzia ca membrana ar fi cam subtire?? :nas:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări