stefanstudio Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 io zic sa te duci la electronistul ala cu o statie buna ..............daca ai nevoie sa o strice si nu te descurci singur ca de reparat sau finalizat nu se discuta acu sa fim seriosi.referitor da difuzoare isftine si bune mias face si eu un sub la vreao 300......400w nu asta e problema am vazut pe un site renumit ca au adus difuzoare noi numite alien.......ceva la 110lei cu membrana de carton suspensie de panza 98 db 350w 4 sau 8 ohmi de preferat 4 si mult importanta dimensiune de 38 cm deci pac pac si il fac dar daca il fac mai trebuie pe langa el si un amplificator pe masura ceva recomandari din cateoria ieftin si bun sau eventual are cineva ceva cu 4 finali ifrp 240si 9240 + trafu aferent + nelipsitul pret ?? icon_jook Link spre comentariu
radu8982 Postat Decembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Maine sau poimaine o sami soseasca difuzorul ps1505 am dat 350ron pe el unde era 300 nu mai aveau,o sa va delectez cu niste poze Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Bubuială maximă! Cumpără şi nişte PAL de 18mm, lipeşti cîte 2 foi împreună, ca să ai pereţii la cutie de vreo 36mm grosime, doar aşa îl vei stăpîni. Link spre comentariu
radu8982 Postat Decembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2011 A sosit difuzorul si ce pot sa spun e un monstru nu pot sa pun poze ca mia cazut netu acum scriu de pe mobil.Ai dreptate zal cu grosimea boxei cei 0.8 cm ai grosimei peretilor boxei carei am nau nicio sansa parca ar fi din plastic. Link spre comentariu
radu8982 Postat Decembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Uitati si imaginile si ca sa fiu un pic glumet Link spre comentariu
radu8982 Postat Decembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Ce incinta miati recomanda la difuzor,am si un program de simulare dar imi trebuie mai multi parametri ca sa functionezeDifuzorul are parametriiParametri T-SFs: 43.57 HzRe: 6.5 ohmQms: 2.8939Qes: 0.554Qts: 0.4648Vas: 127.52 LSd: 0.0855 m2EBP: 93.73X-max: 7 mmEu as vrea ca sa coboare bine jos in fregvente dar sa aibe si ceva punch sau kick daca se poate Link spre comentariu
radu8982 Postat Decembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2011 A aparut o crapatura noua pe perete fara gluma bine ca nu e da ras. Link spre comentariu
radu8982 Postat Decembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Vreau sa realizez un filtru pasiv la difuzor,am facut un filtru de ordinul 2 pe la 120Hz cu doi condensatori de 470u 160v inseriati minus la minus si o bobina de droser de 250w fara miez dar nu prea se aude bine are rezistenta vreo 2ohmi.As mai vrea sa stiu ce capacitate are bipolarul simulat din cei doi condensatori.Ce modificari imi recomandati,sa cresc fregventa de taiere pe la 250-500hz. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Ai dreptate ca e aproape de mine nam stiut nici eu pana acum ceva timp e la vreo 5km de mine la curtea de arges dar am inteles ca nu mai face amplificatoare doar cutii pentru ca au furat pe rupte angajatii,am pus si eu mana pe o statie pegasus 118 nefunctionala la vreo 200Ron am duso la un mester la pitesti la dpstar a facuto praf puteam so duc la mine la un electronist michel dar asta e.Amplificatoarele pentru incintele active se fac in continuare la Timisoara.........cunosc pe cineva care a lucrat la cateva proiecte comune si are schemele de la LEM , italienii sunt oameni seriosi cu profesionistii !Radu , te rog sa nu mai faultezi limba romana , incearca sa scrii cat mai ingrijit , chiar daca nu prea ai fost la scoala......... Link spre comentariu
radu8982 Postat Decembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Poti sami faci si mie rost de o schema, oricare, sa vad cum arata un amplificator de la lem. Link spre comentariu
radu8982 Postat Decembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Va prezint proiectul pentru dibeisi PS1505 astept pareri. Link spre comentariu
stefanstudio Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 pare interesant la prima vedere dar asta a ramas la stadiul de priect ? sau sa facut si ceva teste ? Link spre comentariu
radu8982 Postat Decembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Principiul de functionare nu e al meu am gasit pe un site o schita eu am facut in autocad dimensiunile pentru difuzorul meu.Am facut un test cu dibeisi ps1005 (boxa redimensionata) si se aude bine si afara si inauntru(se aud geamurile daca o pun in centru camerei).Un video cu un tham 15 care lam gasit pe youtube.bHQ7Y6fjNvg Link spre comentariu
baga Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Acel tip de incinta este tapped horn. Nu functioneaza optim daca dimensiunile sunt la plezneala, e chiar mai pretentioasa la acest lucru ca incintele bassreflex sau inchise, trebuie sa ai noroc mare sa sune bine cu dimensiunile facute dupa ochi. Acest tip de incinta se poate simula cu programul gratuit Hornresp. Link spre comentariu
radu8982 Postat Decembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Uitati si dimensiunile care mi lea dat cineva de pe speakerplans ,poate ma ajutati sa imi spuneti daca am desenat bine schema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum