Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Noua gama de difuzoare Dibeisi

radu8982

Postări Recomandate

• Răspunsuri 151
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radu8982

60

• paky90

21

• zal

11

• sisu

9

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Puteti sa incercati cu incredere combinatia de difuzoare care am folosito,calitate garantata :da nu uitati sa faceti rodajul la tweeter 30-50 ore volum 50% puterea nominala.

Link spre comentariu

Am sapun si un video cand fac rost de o camera ca sa vedeti cat de bine se aude daca nu vam convins.Cu rodajul nu prea ma pricep namauzit pana acum de asa ceva(am citit in manualul la tweeter)poate trebuie facut din cauza ca membrana la tweeter este din titan si trebuie sa isi formeze flexibilitate,nu este recomandat ca rodajul sa fie facut cu manele :d daoar cu house si eurodance de calitate.

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Planuiesc sa imi achizitionez un ps1505 va rog daca puteti sami spuneti ce difuzoare as mai putea sa aleg in jurul sumei 300 lei cu specificatii apropiate.Am doua ps1005 si sunt foarte multumit de ele :da am dat si cu 200w 8ohmi in ele si nau nici un stres.

Posted Image

Link spre comentariu

Avand in vedere istoria firmei Dibeisi de a face pocnitori, nu cred ca s-a riscat nimeni de pe aici sa le testeze. Ei spun ca are bobina de 4 inci si xmax de 7mm, daca sunt adevarate aceste date e de bine, ar trebui sa reziste bine la puterea aia daca au lipit bobina cu un adeziv rezistent cat de cat.Alte difuri pro de 15 cu asemenea bobina sunt mult mai scumpe.In aceeasi gama de pret mai este difuzorul Lw1503, lumea e destul de multumita de el.

Link spre comentariu

Cele ps1005 care le am dat in ele in blana cu o statie facuta dupa crown alimentata la +/-70 si nau nimic nu miroase a ars :smt103: cea ce ma face sa aleg PS1505 fata de LW1503 ,ps-ulare raspunsul in fregventa mai bun pt al folosi pe post de subwofer.Oricum astept si cateva pareri despre lw daca merge bine ca sub.

Link spre comentariu

Am facut niste cautari pe youtube de lw1503 si am gasit videoul acesta n4PLnsR0b_Q se aude bine :da dar mam cam indragostit :dsgfds de dibeisi abia astepet sa pun mana pe un ps1505 :cadou + ca arata criminal sper sa se auda la fel de bine cum arata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări