paky90 Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 deci sunt bune dimensiunile date de mine ? Link spre comentariu
radu8982 Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Am introdus parametri difuzoarului intrun program vreau sa va cer si parerea voastra daca sunt introdusi bine.Am facut o mica simulare si diful nu prea e de voce. Link spre comentariu
LUCI Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Degeaba simulati basme chinezesti.Parametri aia nu au nimic de a face cu parametri reali ai difuzorului. Link spre comentariu
radu8982 Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Lipsesc nsite parametri pentru program si din motivul asta face autocheck din care rezulta datele din imagine oricum am facut o simulare mica si difuzorul e special de bass era si de asteptat difuzoarele de 18 sunt mai mult de bass cele de 15 sunt pentru sateliti,am un ps1505 si merge super il folosesc ca sub da scoate voce foarte frumos. Link spre comentariu
stefanstudio Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 tot se vorbnea de dibeisi,pentru difurile de 12 inch alea cu membrana galbena care sunt foarte criticate as dori ceva idei pentru o incinta.mie personal mise par ok sasiul nu prea imi place e cam subtirel dar in rest ok le am in 2 incite cu urmatoarele dimensiuni 80 cm inaltime 40 cm latime 30 cm adancime treaba e vreau sa mai imi fac 2 dardaca tot ma apuc de treaba as vrea sa fac cutii noi si pentru astea care le am acum deci ceva desene cote dela cei ce au mai facut incinte pentru difuzoarele astea aa si inca ceva unde gasesc si eu mocheta la cel mai mic pret? de preferat neagra Link spre comentariu
paky90 Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Cam asa suna basi cu dibeisi ps1805 Link spre comentariu
paky90 Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=14 ... =3&theater asta am patit la botezul de sambata cu ele pe gresie chear daca am si picioare de cauciuc la la basi si mai au si 50 kg tot plecau tinan cont ca volumul era la 50 % Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 crede-ma ca nu e nimeni interesat sa vada cum fac boxele ca o beshina sparta in filmuletele alea Link spre comentariu
stefanstudio Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 deunde si cat sunt acele dibeisi as vrea ceva detal despre ele ca vreau sami fac un sub si nus hotarat ce difuzor bag in el Link spre comentariu
paky90 Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 deunde si cat sunt acele dibeisi as vrea ceva detal despre ele ca vreau sami fac un sub si nus hotarat ce difuzor bag in elLe poti comanda de pe net se numesc Dibeisi PS1805 sunt de 18 inch si 700 w RMS pretul pe difuzor este undeva la 500 de lei poate cu ceva mai putin . Sincer sunt foarte multumit de ele la pretul la care este difuzorul chear merita pentru basi rup peste tot am fost la un chef de 300 de persoane si au facut treaba foarte buna . Link spre comentariu
alex20alex Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Mare-i gradina domnului si mulţi au sarit gardul cand poarta era larg deschisa ... am patit la botezul de sambata cu ele pe gresie chear daca am si picioare de cauciuc la la basi si mai au si 50 kg tot plecau tinan cont ca volumul era la 50 %Daca ar fi sa am nevoie vreodata de sunet si ar veni cu asa cotete cred ca as face criza de nervi , a venit ospatarul probabil din cauza ca suna prost si deranja ... pârț-pârț-pârț ... Link spre comentariu
paky90 Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Mare-i gradina domnului si mulţi au sarit gardul cand poarta era larg deschisa ... am patit la botezul de sambata cu ele pe gresie chear daca am si picioare de cauciuc la la basi si mai au si 50 kg tot plecau tinan cont ca volumul era la 50 %Daca ar fi sa am nevoie vreodata de sunet si ar veni cu asa cotete cred ca as face criza de nervi , a venit ospatarul probabil din cauza ca suna prost si deranja ... pârț-pârț-pârț ...vorbesti doar ca sa te afli in treaba daca vrei sa te convingi ca suna bine vino sa le asculti live cum suna nu iti mai da cu parerea daca nu ai auzit asemenea difuri cum suna si inca ceva daca tot spuneti ca nu am boxe de ce imi merge foarte bine cu sonorizarile in fiecare sfarsit de saptamana am 1 ,2 chefuri ??? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Ignoranta nu face bine, sa stii...Iti pot da exemple de evenimente, restranse ca numar de persoane/dimensiune a spatiului (ca sa scoatem chestiunile astea din ecuatie), din care ai fi dat afara instant, cu sistemul ala.Nu ma intelege gresit, sora-mea a platit 10.000 euro pe muzica de la nunta, si, din punctul meu de vedere, sunetul a lasat mult de dorit, in conditiile in care, au venit niste personaje onorabile sa cante acolo. Repet, din punctul meu de vedere.Exista o idee preconceputa ca, daca un sistem oracaie ca toti dracii, pana rascoleste c...tul in tine, e un sistem performant. Departe de a fi adevarat. Ca sa intelegi ce inseamna sunetul adevarat, mergi la Ateneul Roman, la un concert de orchestra. Mergi la Sala Palatului, la un concert serios.Eu am fost la Sala Palatului, la Vitas (de exemplu), axat pe scena, in randul 6, si pot sa-ti spun ca, desi puterea electrica a fost fantastica, comparativ cu simulacrul ala de sistem pe care il folosesti tu, sunetul a fost impecabil, in masura in care poate fi numit asa.Trebuie sa ai repere, ca sa intelegi nivelul la care te afli. Altfel, o sa ai impresia gresita ca esti cel mai bun. Da, esti cel mai bun, pentru buzunarele alora... Priveste la salile alea, chiar au igrasie... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum