Vizitator daniel93 Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Am pe masina un Mp3 Belson, model destul de vechi, fara iesire pentru amplificator http://www.ciao.es/Belson_BS_12100BTMP3__604236 , si vreau sa pun o statie Magnat http://www.ciao.es/Magnat_A_4000__659980, care nu are intrare High.. Intrebari: Un subwoofer Blaupunkt Gtb 1200 pe 2 canale in punte plus o pereche de boxe pe celelalte 2 canale ramase ar fi ok? Ce boxe imi recomandati? Chiar si adaptoarele cumparate au doar 2 intrari si iesiri, statia mea are 4 intrari.. are ceva daca fac ca in imagine? O schema cat mai simpla de adaptor, se poate? Multumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator daniel93 Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 S-au schimbat putin datele problemei, am cumparat un subwoofer JBL de 200W, si 2 difuzoare full-range 10" pentru spate.Am desfacut mp3-ul sa vad de unde as putea sa-mi iau pre-out-uri, si nu prea stiu ce sa fac...Am depistat procesorul de sunet (SC7313S) dar are pinii micuti, mi-e frica sa nu ii fac vreun scurt-circuit..La final nu am reusit sa ajung, ar trebui sa-i scot unitatea optica si e complicat...Am si 2 BD 435-uri, pe radiator de aluminiu... Oare sunt pentru preamplificare? Cum pot afla? Link spre comentariu
George Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 S-au schimbat putin datele problemei, am cumparat un subwoofer JBL de 200W, si 2 difuzoare full-range 10" pentru spate. Am desfacut mp3-ul sa vad de unde as putea sa-mi iau pre-out-uri, si nu prea stiu ce sa fac... Am depistat procesorul de sunet (SC7313S) dar are pinii micuti, mi-e frica sa nu ii fac vreun scurt-circuit.. La final nu am reusit sa ajung, ar trebui sa-i scot unitatea optica si e complicat... Am si 2 BD 435-uri, pe radiator de aluminiu... Oare sunt pentru preamplificare? Cum pot afla? Nu au cum sa fie pentru preamplificare. Sunt prea puternice pentru preamplificare. Au 36w fiecare. Daca zici ca adaptorul high-low e stereo si statia e pe 4 canale, atunci mai folosesti inca un adaptor. O schema simpla de adaptor e cea din poza de mai jos. Conexiunile le faci asa (sunt 2 variante): 1. Castofonul nu are iesire de linie, iar sarcina (difuzorul) se cupleaza la iesirea de putere cu punct de masa. In acest caz conexiunile se fac la bornele L+, R+ pentru cele doua canale, bornele L-, R- conectandu-se la masa. 2. Casetofonul nu are iesire de linie, iar etajele de putere sunt de tip punte (difuzoarele nu au punct de masa) conexiunile facandu-se la bornele L+, L- si R+, R- pentru cele doua canale. Am folosit la cineva schema asta si se aude destul de bine. Schema e pentru 2 canale, deci pentru 4 canale iti mai trebuie inca una. Link spre comentariu
Vizitator daniel93 Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Multumesc de scheme, dar sper sa nu ajung totusi la adaptoare.Am dezizolat de curiozitate un cablu din spatele cd player-ului, in el sunt 4 fire subtiri (negru,galben,verde si rosu) si un fir ecranat. De la ce ar putea fi firele astea? Pe eticheta aparatului explica doar pinii mufelor, nu spune nimic de acest cablu... Link spre comentariu
George Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Pune niste poze cu el, cu eticheta aia unde zici ca explica pinii mufelor, cu firele din spatele casetofonului etc. Link spre comentariu
Vizitator daniel93 Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Pune niste poze cu el, cu eticheta aia unde zici ca explica pinii mufelor, cu firele din spatele casetofonului etc.Nu am decat telefonul la indemana, nu focalizeaza bine de aproape...Cablul de care spuneam Link spre comentariu
Vizitator daniel93 Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Spatele player-ului si statia Link spre comentariu
George Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Ciudata chestie. Fix la firele alea de care zici tu, nu se face referire pe eticheta aia alba. Pentru iesire de linie nu pot fi, iesirile de linie la casetofoane sunt prin mufe rca. Nu are rost sa faci conexiuni aiurea pe acolo fara sa stii pentru ce sunt. Risti sa strici casetofonul. Ori te orientezi spre montajele alea din schema de mai sus, ori iti cumperi niste adaptoare high-low si ai rezolvat problema. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Ciudata chestie. Fix la firele alea de care zici tu, nu se face referire pe eticheta aia alba. Pentru iesire de linie nu pot fi, iesirile de linie la casetofoane sunt prin mufe rca. Nu are rost sa faci conexiuni aiurea pe acolo fara sa stii pentru ce sunt. Risti sa strici casetofonul. Ori te orientezi spre montajele alea din schema de mai sus, ori iti cumperi niste adaptoare high-low si ai rezolvat problema.cine te-a mintit ca iesirea de linie se face doar prin mufa rca?!in mufa c se gasesc pinii cu semnal de linie(scrie clar pe capacul cu diagrama si e o mufa folosita de multe aparate) ai un pin de masa comuna pt cele 2/4 iesiri si cate un pin pt fiecare iesire,asta daca nu ai mufa dedicata.urmareste atent acea diagrama (e in spaniola) si ia de acolo semnal.succes! Link spre comentariu
Vizitator daniel93 Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 in mufa c se gasesc pinii cu semnal de linie(scrie clar pe capacul cu diagrama si e o mufa folosita de multe aparate) ai un pin de masa comuna pt cele 2/4 iesiri si cate un pin pt fiecare iesire,asta daca nu ai mufa dedicata.urmareste atent acea diagrama (e in spaniola) si ia de acolo semnal.succes!Multumesc de lamurire!Ce tip de mufa sa caut pt mufa C?Cablul acela banuiesc ca e pt bluetooth, scrie ceva pe eticheta de conector cu 6 pini, o fi taiat cineva mufa... Link spre comentariu
liviu Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Daca nu gasesti mufa , poti pune niste papuci , ca de aia gasesti sigur.Pe casetofon scrie.Mufa C , pinul 1 iesire stanga , pinul 2 iesire dreapta , pinul 3 masa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum