Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Misiune imposibila!!Cd Player auto Nissan cu comenzi pe bord

Vizitator chiparu

Postări Recomandate

Vizitator chiparu

Nu sunt electronist dar caut unul. Mi s-a stricat cd playerul de la almera (se intrerupe toata linia audio printr-un pacanit si isi mai revine din cand in cand apoi iar se intrerupe si tot asa, dar mai mult stins sta decat aprins, si se intrerupe tot sistemul, cd+radio. daca sta mai mult timp deconectat de la fire - in portbagaj de ex, cand il conectez merge cam 30min apoi moare subit) si nu gasesc pe nimeni care sa mi-l repare. Am fost la mai multi si mi-au zis diverse motive. aparatul e mai ciudat in sensul ca nu are comenzile pe el ci sunt pe bordul masinii si mufele care se conecteaza la masina nu sunt comune, nu se potrivesc cu nimic ce se gaseste in comert. POZA AICI : http://cimitir.zxq.net/nissan

Am inteles ca este facut de Clarion. Majoritatea la care am fost mi-au zis ca nu-l pot repara pt ca nu are butoane si display. Singurul buton pe care il are este cel de eject. Restul butoanelor si displayul fac parte din bordul masinii si comanda atat partea audio cat si partea de clima.

La dezmembrari nu gasesc sa-l cumpar, toate sunt cu alt model. cu comenzile pe aparat. Poate se pricepe cineva pe aici.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Big

1

Top autori în acest subiect

• Big

Big 1 postare

Vizitator comfel

cei de la reprezentanta au zis ca-mi pot face comanda de unul nou din germania. am zis pas.

In cazul de fata este Misiune imposibila ........... :jytuiyu Doar un Meserias adevarat se poate baga ,dar acestia sunt rari precum fetele mari......... :da
Link spre comentariu
Vizitator comfel

cei de la reprezentanta au zis ca-mi pot face comanda de unul nou din germania. am zis pas.

Posteaza inca o data poza ..cea din link a expirat .... pe acest forum sunt meseriasi din Bucuresti care te-ar putea ajuta .... :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări