Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Tocma ce primii azi un mesaj frumos care zicea cam asa: From: "IMvisible" Salut! IMvisible va prezinta acuma versiunea 2 ( v2.0 ) disponibila la adresa Merge perfect, un update nou numai pentru voi. Echipa: IMvisible IN O zi buna!Toate ca toate numai ca site'ul real pe care l'au clonat e de fapt imvisible.ro , iar cel din email e o manarie care iti fura parola. Pe fata, ca ti'o si cere, cu o scuza scrisa de mana unui copil de clasa a 6'a. Deci atentie la d'astea. A da, si chiar si la cele reale ai casuta aia mica acolo jos prin care accepti sa apari pe site cu avatarul. Daca nu iti convine debifeaza casuta aia inainte sa cauti pe cineva. Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Nu inteleg de ce ai folosi asa ceva in primul rand. Daca persoana nu e deloc,oricum nu poti sa vb cu eaDaca e pe inv si nu vrea sa vorbeasca cu tine,oricum nu-ti raspunde. Sau ii zici "vezi ca te-am vazut ca esti online" si se rusineaza si-ti raspunde? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 10, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Cine a zis ca trebuie sa vorbesti cu persoana pe care o scanezi? Uite eu de exemplu folosesc asa ceva cand am de adaugat pe cineva in lista si nu vreau sa pierd timpul asa ca dau add cand persoana e online, sau cand am de cumparat ceva de la o persoana care a spus explicit ca nu vrea sa fie adaugat in lista de messenger a cumparatorilor. Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 O gramada de copii care nu au ce face.Aveti grija nu ar fi o problema ca ramai fara cont dar poate aveti contacte importante acolo.Sunt multe metode de a deposeda pe cineva de ceva! Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Pai daca nu e on,ce faci,ii dai add cand va fi? Nu ii dai oricum si cand poate te va accepta?Daca nu vrea add,trimiti mesaj fara sa dai add si gata. Daca-ti raspunde inseamna ca e on Dupa cum spuneam,nu conteaza daca e on sau nu,va raspunde daca vrea/poate sau nu Link spre comentariu
one Postat August 16, 2014 Partajează Postat August 16, 2014 (editat) Acum mai multi ani instalasem si eu un detector de invizibil ca sa vad daca o persoana se ascundea de mine. Trebuia sa imi dea niste bani . Era "invizibil". Insa demult nu mai folosesc yahoo. Cred ca in curand renunt si la skype ca astia de la Microsoft sigur o sa il strice... Deja au inceput sa ma enerveze cu update-urile lor cretine. La skype utima oara se vedea daca cineva era invizibil. Ii trimiteai un mesaj offline si daca nu aparea dupa mesaj o chestie de asteptare, era conectat. Acum nu stiu daca mai e valabil. Editat August 16, 2014 de one Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum