Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masa de expunere UV.

strombi

Postări Recomandate

Salut!As vrea sa realizez si eu o masa de expunere uv.Totusi asi avea nevoie de un proiect o schema ceva,Ce imi recomandati leduri UV sau neoane UV?Astept scheme si pareri.Multumesc o seara buna!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• strombi

4

• Dr.L

2

• wally_gatter

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu vreau la dimensiuni mari eventual la 20x20cm sau 30x30cm.Eu realizez cablje mici.Pana acum le faceam prin metoda colii foto dar depinde si de coala nu iese mereu,si daia optez pt asta.

Link spre comentariu

30x30 cm e deja fte mare .. eu tocmai realizez una de 24x35cm cu LED-uri UV .. e cam costisitoare , daca doresti cu expunere pe ambele fete atunci metoda cu LED-uri nu e rentabila, e mai ieftina cea cu neoane sau cu becuri de iluminat public.. eu nu am ce face , am cumparat LED-urile deja si de aia o fac asa.. :speriat

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Vezi ca bogdan_ are o cutie de expunere cu leduri,dar daca ti neaparat sa o faci cu neoane...preiei partea de automatizare si faci cutie de expunere cu neoane!Unde ramai in pana de idei,expui problema aici.Personal ,am alimentat tuburile prin IR2151 si comanda EN am folosit-o prin el.Tuburile au nevoie de 2' timp de incalzire("expui" in gol 2' si dupa care expui placa).Tot o sa ai nevoie si de lumina rosie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări