Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Assembler sau Bascom sau C

shebu_18

Ce limbaj?  

13 membri au votat

1. 1. Ce limbaj?

• Assembler
      1
    • Basic
      5
    • C
      7

Postări Recomandate

Salut, as vrea sa va intreb ce limbaj recomandati pentru un incepator. Am scris putin C cand am folosit Arduino, am ceva cunostinte de Basci de la Visual basic, Assembler nu stiu, nici nu l-am folosit.1. Assembler2. Bascom (basic)3. CAm gasit un tutorial de assembler si m-am apucat de citi si incercat. Pana acuma mi s-a parut detul de complicat toata treaba.(adica trebuie intai mutat in registrii apoi trimiti la port, acolo iarasi trimtii la pin-ul ales de tine)Uitandu-ma peste codul de C sau Basic(aici pe forum) mi s-a parut ceva mia usor de scris respectiv de citit(sau descifrat). Declararea variabileleor, functiile if, for, while pareau mai simplu de aplicat decat in assembler.Asa ca vreau sa va intreb daca merita sa ma reprofilez pe C sau basic si daca ati putea sa dati cateva link-uri cu tutoriale unde as putea sa invat limbajul(engleza, romana sau germana) propus de voi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• shebu_18

3

• 8 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări