Vizitator Paul_inu Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Salut. am si eu o mica problema cu cpu-uldetin un amd athlon II x2 3000MHz.problema e ca multiplicatorul normal este de x15, dar el cand e in idle este la x4. cum de sa ajuns la asa ceva nu am idee.inainte sa depistez aceasta problema rulam cpu cu un oc de 15%. mergea brici, chiar aveam de gand sa mai ridic fsb-ul.ok sa revenim la "problema". eu rulez si acum cu el dar nu ma simt bine sa tot scada si sa creasca multiplicatorul pt ca si vcore nu este la 1.4 cum ar trebui sa fie. sta la 1.04v. doar cand este folosit creste la 1.4va incuput sa faca asa dupa ce am instalat soft-ul easytune 6(folosesc o placa de baza gygabite ma770t-ud3) si am dat acolo o chestie cu auto overclock and system stability test, apoi cand am vazut ca dureaza cam mult am dat cancel. acum este dezinstalat. am resetat si bios-ul si tot la fel face. am pus pe manual in bios frecventa si multiplicatorul si tot nu sta la x15.ultima varianta a ramas sa reinstalez windows-ul .....la un momentat dat am crezut ca am prajut placa de baza(sau cpu) ca nu se mai aprindea deloc. pana am scos bateria si am introduso la loc, dar nu cred ca a avut vreun efect scosul bateriei, din cate stiu ar fi trebuit sa se resete si timpul din bios dar nu sa resetat....inainte sa scot bateria am decuplat si cablul de alimentare.daca are cineva o idee ce ias mai putea face?Multumesc 1 Link spre comentariu
LostCell Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 e functia de power saving cand nu are ce lucra procesorul isi diminueaza frecventa si tensiunea pt a economisi energie.Setezi din control panel din power option il pui pe "always on" sau din bios..sau din aplicatia de la placa.curiozitate: la un asemenea procesor pt ce mai ai nevoie de overclock?pc-ul tau funtioneaza ok. Link spre comentariu
Vizitator Paul_inu Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 iam facut oc pentru ca in borderlands erau anumite locuri in care merge mai greu.....nu stiu cum de nu mia trecut prin cap chestia aia...Multumesc mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum