Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AC/DC 12V 4A - alimentare camera CCD pe ~ 35m

Vizitator dani_ro

Postări Recomandate

Vizitator dani_ro

Dupa ce am citit una-alta pe aici, am ramas cu niste intrebari Ca sa alimentez o camera CCD la ~ 35m, de ce cablu am nevoie ptr a ca sa nu apara probleme? Camera necesita 12V (+/- 10%); AC/DC-ul pe care-l am are 4 iesiri cu cate 12V si 4A. Initial ma gandisem la un cat5e pe care sa trag atat semnalul video cat si alimentarea insa dupa ce am citit una-alta, am decis ca un cablu coaxial este mai bun ptr semnalul video insa nu stiu ce cablu sa iau ptr alimentare ... :-/ Mersi mult!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator Moş Crăciun

Pentru semnal video trebuie cablu ecranat. Unul mai bunicel, că semnalul video are frecvenţă de 1000 de ori mai mare decât cel audio.Probabil merge cablu de microfon, dar nu garantez că semnalul video se transmite fără pierderi.35m este destul de mult...Nu ştiu cât consumă camera video, probabil sub 1A, dar e bine ca cablul de alimentare să nu fie foarte subţire.Cred că cel mai bun ar fi un cablu de difuzor sau de reţea (220V).Atenţie la polaritate!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări