Vizitator dani_ro Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Dupa ce am citit una-alta pe aici, am ramas cu niste intrebari Ca sa alimentez o camera CCD la ~ 35m, de ce cablu am nevoie ptr a ca sa nu apara probleme? Camera necesita 12V (+/- 10%); AC/DC-ul pe care-l am are 4 iesiri cu cate 12V si 4A. Initial ma gandisem la un cat5e pe care sa trag atat semnalul video cat si alimentarea insa dupa ce am citit una-alta, am decis ca un cablu coaxial este mai bun ptr semnalul video insa nu stiu ce cablu sa iau ptr alimentare ... :-/ Mersi mult! Link spre comentariu
Vizitator Moş Crăciun Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Pentru semnal video trebuie cablu ecranat. Unul mai bunicel, că semnalul video are frecvenţă de 1000 de ori mai mare decât cel audio.Probabil merge cablu de microfon, dar nu garantez că semnalul video se transmite fără pierderi.35m este destul de mult...Nu ştiu cât consumă camera video, probabil sub 1A, dar e bine ca cablul de alimentare să nu fie foarte subţire.Cred că cel mai bun ar fi un cablu de difuzor sau de reţea (220V).Atenţie la polaritate! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum