Trabant Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Buna ziua.Astazi am fost lovit de catre un dobitoc de taximetrist , a iesit de pe o strada laterala fara asigurare si am intrat in el . Masina mea , Opel insignia : Bara si calandru fata sparte , un far spart ( cu xenon si sistem autoadaptiv in viraje), capota ciobita , radiator si cred ca si intercooler ( nu sparte dar atinse si strambate) . Nu au sarit airbagurile ( de mirare , impactul a avut loc la cca 40 km/h in accelerare), masina lovita un logan 1,5 dci care a ajuns dauna totala dupa cum l-am facut, mi-a taiat fata foarte din scurt. Nici nu am apucat sa apas frana. Noroc ca nu avea pasageri ca altfel nu cred ca scapau cu viata . Am fost la constatari accidente, blablabla , doar ca el are RCA la Asirom. Am si eu o intrebare ? A avut cineva de aface cu ei ? Sau sa apelez la casco ? Cer si eu niste opinii. In 40 de ani de cand am permis de conducere nu am avut decat 2 accidente....si asta de cand au intrat asa-zisii cocalari pe filiera.....of. Link spre comentariu
catalina Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Daca aveti Casco va recomand sa va reparati masina pe aceasta asigurare. Ma mira foarte tare ca nu a sarit airbagul, la 40 la ora trebuia sa iasa. Nu stiu daca ati observat , dar apoape toate accidentele in care sant implicate loganuri se lasa cu morti. Ati avut mare noroc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum