Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP

Trabant

Postări Recomandate

Buna ziua.Astazi am fost lovit de catre un dobitoc de taximetrist , a iesit de pe o strada laterala fara asigurare si am intrat in el . Masina mea , Opel insignia : Bara si calandru fata sparte , un far spart ( cu xenon si sistem autoadaptiv in viraje), capota ciobita , radiator si cred ca si intercooler ( nu sparte dar atinse si strambate) . Nu au sarit airbagurile ( de mirare , impactul a avut loc la cca 40 km/h in accelerare), masina lovita un logan 1,5 dci care a ajuns dauna totala dupa cum l-am facut, mi-a taiat fata foarte din scurt. Nici nu am apucat sa apas frana. Noroc ca nu avea pasageri ca altfel nu cred ca scapau cu viata . Am fost la constatari accidente, blablabla , doar ca el are RCA la Asirom. Am si eu o intrebare ? A avut cineva de aface cu ei ? Sau sa apelez la casco ? Cer si eu niste opinii. In 40 de ani de cand am permis de conducere nu am avut decat 2 accidente....si asta de cand au intrat asa-zisii cocalari pe filiera.....of.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Trabant

1

• catalina

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca aveti Casco va recomand sa va reparati masina pe aceasta asigurare. Ma mira foarte tare ca nu a sarit airbagul, la 40 la ora trebuia sa iasa. Nu stiu daca ati observat , dar apoape toate accidentele in care sant implicate loganuri se lasa cu morti. Ati avut mare noroc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări