Vizitator gabosbaro Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Salut!imi poate explica si mie cineva cum se sudeaza o carcasa?Am ca tema de proiect sudarea prin topire a unei carcase cu arc electric si din pacate pe net nu gasesc nimic.Va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii.Va multumesc! Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Ce material,ce grosime ... ? Link spre comentariu
kuchta Petru Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Asa se cheama proiectul? '' sudare prin topire ''. curios, revino cu detalii. Link spre comentariu
Vizitator gabosbaro Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 nu conteaza materialul sau dimensiunea...tema mea de proiect este :Tehnologia de executie a unei carcase folosind sudarea prin topire cu arc electric..eu am facut rost de materiale pentru sudare etc..si mai imi trebuie sa explic cum se sudeaza carcasa respectiva..de pe net nu prea gasesc ..Daca ma puteti ajuta cu cateva idei../?va multumesc! Link spre comentariu
Adierea Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Daca ai facut rost de materiale ,inseamna ca ai un desen cu carcasa care trebue sa o faci ,pune desenu sa vedem ce carcasa vrei sa faci ,altfel cum vrei sati explicam cum sa procedezi . Link spre comentariu
nickrvl Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Salut!imi poate explica si mie cineva cum se sudeaza o carcasa?Am ca tema de proiect sudarea prin topire a unei carcase cu arc electric ......Sudarea prin topire (fara adaos de material) e sudura WIG/TIG si sudura cu flacara oxiacetilenica, asta in cazul tau in care presupun ca e vorba de o carcasa din tabla, un altfel de sudura prin topire e cea cu termit folosita in mod deosebit la sudarea sinelor de cale ferata, banuiesc ca la tine nu s-ar preta... ma rog ar mai fi si altfel de procedee dar nu are rost sa le aduc in discutie... Link spre comentariu
en Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Salut!imi poate explica si mie cineva cum se sudeaza o carcasa?Am ca tema de proiect sudarea prin topire a unei carcase cu arc electric si din pacate pe net nu gasesc nimic.Va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii.Va multumesc!Daca chiar vrei sa fii documentat atunci cand iti sustii proiectul, trebuie neaparat sa mergi la biblioteca(banuiesc ca centrul universitar in care inveti are o biblioteca tehnica... ) Informatiile de pe net, se adreseaza celor care au un bagaj mediu de cunostinte tehnice si pot sa interpreteze o informatie, chiar daca ea este eronata. Cu mare drag ti-as recomanda cateva titluri de carti, dar fiind in alta localitate nu pot sa o fac.Succes! Link spre comentariu
TESSLA Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Va rugam...fara scheme si alte informatii de pe net. Pentru asa ceva exista mp. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum