Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Lg 42LD420 cu linie verticala de pixeli

Vizitator mateo6804

Postări Recomandate

Vizitator mateo6804

La Tv-ul LG 42LD420 a aparut o linie verticala de pixeli de marime cca 1 pixel. Pixelii sunt luminosi, alb cu negru---ca o spirala. Are cineva o idee ce-ar putea fi si cum s-ar putea depana? Nu mai este in garantie. Dau o bere pentru un sfat !!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• victor_cj

2

• plasma

1

• tv1

1

• orgasmo

1

Top autori în acest subiect

Mai mult ca sigur, e un defect de panel. Nu poti sa-l rezolvi decat prin inlocuire. Nu cred ca merita sub aspect financiar ( 8-10 milioane lei ). :jytuiyu Se poate folosi si asa, mai ales ca e putin probabil sa mai apara si alte dungi si pana la urma se obisnuieste si clientul cu ideea, ca a avut ghinion. :da

Link spre comentariu

sau prin scoatrerea si introducerea la loc a conectorilor ????Please....un sfat.

Stai p-aici....Ai impresia ca acei conectori sant ruginiti.Alt panel ,alti bani.Asta e fiabilitatea la preturile mici platite de client.

Am auzit povesti ca s-ar putea sa fie contact imperfect si s-ar putea rezolva prin presiune pe rama....e posibil?

Bine zis povesti...
Link spre comentariu

La Tv-ul LG 42LD420 a aparut o linie verticala de pixeli de marime cca 1 pixel. Pixelii sunt luminosi, alb cu negru---ca o spirala. Are cineva o idee ce-ar putea fi si cum s-ar putea depana? Nu mai este in garantie. Dau o bere pentru un sfat !!

Va salut! Precizati daca anomalia afisata este prezenta si pe o intrare HDMI, daca da, inafara de defectele structurale, se repara orice defect cu dotare tehnica adecvata.
Link spre comentariu

Apare si pe intrarea hdmi. Sa inteleg ca se poate, totusi repara fara a schimba panelul? (pentru victor_cj)

DA cu conditia sa nu fie defect structural. Niste poze cu rezolutie buna va lipsesc din descrierea defectului. Aveti detalii pe privat.
Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...
Vizitator Ciurea Gabriel

Bună seara și scuze de deranj! Am un televizor lg 47" și de câteva zile i-a aparut o linie de pixeli în stânga ecranului. Am înțeles ca se poate remedia fără schimbarea ecranului! Îmi puteți spune cum și de ce materiale am nevoie va rog!Precizez ca tv-ul are aceleași simptome ca cele din postărea de mai sus!

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări