Dr.L Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Da,fir mai gros=putere mai marePot fi si bobine separate,si ambele bobine pe aceelasi miez. Eventual pune de ambele tipuriDaca stiu si am timp,iti raspund,nu-i problema Link spre comentariu
Vizitator tehnocor Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 la ce anume tipuri te referi?nu mi-ai zis nr de spire. Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Spire,cat mai multe,incepe cu 50.Ca miez,ar trebui sa experimentezi,poti incerca cu un miez de fier,sau bara de ferita din radio sau... Link spre comentariu
Vizitator tehnocor Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Ok. mersi mult staff !! O sa incerc cat pot de repede ca sunt tare curios si logic ca tare as vrea sa se rezolve.O sa revin cu rezultatul. Link spre comentariu
Vizitator tehnocor Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Am revenit cu rezultatul.Am facut montajul dar... din pacate e mai rau cu acest montaj.Bobinele bazaiau ca toate alea...Am probat si un casetofon alimentat de la invertor prin acest filtrusi bazaia foarte tare traful casetofonului... :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum