todorovicm Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Salut .Am cumparat"promo"un Xerox WorkCentre3210:copiator,fax si scaner.Am fost foarte incantat de el,insa dupa 1400 de pagini dezamagire s-a oprit,"toner empty".Stiam ca tonerele din fabrica sunt doar 1/2 incarcate.Am facut refill,a mai mers o zi si iarasi acelasi lucru :cry: .Am auzit ca se folosesc cip-uri(are locasul amenajat tonerul).Daca voi cumparaun nou toner(nu stiu de unde sa comand)am sa verific acel cip daca exista.Intrebarea mea este daca cineva a avut o asemenea problema--->si a putut "jongla"in a "pacali"o asemenea masina pt. a putea lucra mai departe.Sau stie cineva o firma on-line unde se poate comnada un "toner cu cip inteligent".Multumesc. Link spre comentariu
todorovicm Postat Aprilie 11, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Salut.Am rezolvat problema Xerox-ului.Am gasit pe un site o cale"de a pacali"tonerul"start"(ele vin incarcate 1/2 din fabrica)fara cip,si am facut refill(incarcat eu )cu praf tonerul.Xerox-ul merge super,numai trebuie sa cumpar alt toner cu cip. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum