Vizitator Ado Postat Noiembrie 19, 2005 Partajează Postat Noiembrie 19, 2005 Stie cineva un receiver dtmf care sa aiba integrat in el un decodor cu 7 segmente si sa se gaseasca si pe piata la noi? Link spre comentariu
sborkuti Postat Noiembrie 19, 2005 Partajează Postat Noiembrie 19, 2005 nu cred ca se poate gasii asa ceva,dar se poate face un mic montaj care poate sa faca acest lucru Link spre comentariu
Vizitator Ado Postat Noiembrie 20, 2005 Partajează Postat Noiembrie 20, 2005 Intr-adevar am gasit niste variante de receivere dtmf care se pot conecta cu un decodor cu 7 segmente. O sa vad ce gasesc pe piata din Bucuresti... Daca stii vreun magazin specializat in asa ceva prin Bucuresti mi-ar prinde bine! Link spre comentariu
Vizitator Ado Postat Noiembrie 25, 2005 Partajează Postat Noiembrie 25, 2005 Ce receivere dtmf si generatoare dtmf stiti ca se gasesc pe piata romaneasca? Decodorul cu 7 seg m-am gandit sa fie cdb447.Am de facut un proiect pentru facultate si cam in 3 sapt vine termenul limita... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum