nelutu Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 Buna ziua tuturor,apropo de tabel,multumesc,adaug si eu 3 tabele in format pdf Link spre comentariu
Vizitator Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Unde e tabelul?Vreau si eu sa-l vad . Link spre comentariu
pinky Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Unde e tabelul?Vreau si eu sa-l vad .Nu ai nevoie de tabel deoarece la aceleasi valori uF / V, ESR-ul difera de la un producator la altul. Iei cativa condensatori noi, de preferinta din marci cunoscute, masori si vezi cam pe unde se invarte ESR-ul.Daca goagalesti, gasesti tabel cu valori esr. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 MERSI de raspuns.Voiam sa-l vad ca idee,punct de reper.Am sa caut pe google. Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Propun a se folosi urmatorul tabel pentru comparatia ESR a condesatorilor. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 multumesc mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum