Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv antene satelit

Vizitator akm 71

Postări Recomandate

Vizitator akm 71

salut am o rugaminte poate cineva sa ma ajute cu un sfat am gasit la cineva sa cumpar un receiver kaon cu antena cu tot de la boom tv si pretinde ca ar fi (spart) decodat oare cat o sa mearga in conditiile astea acum vad toate programele cred ca este un pacet de programe minim mentionez ca imi cere 200 lei pt un tv sau 350 lei pt doua tv va rog datimi un sfat repede ca inca le am in probe si as putea sa ma razgandesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daisarqx

3

• Bercu Giuliano

1

• dragon82

1

Top autori în acest subiect

Vizitator comfel

salut am o rugaminte poate cineva sa ma ajute cu un sfat am gasit la cineva sa cumpar un receiver kaon cu antena cu tot de la boom tv si pretinde ca ar fi (spart) decodat oare cat o sa mearga in conditiile astea acum vad toate programele cred ca este un pacet de programe minim mentionez ca imi cere 200 lei pt un tv sau 350 lei pt doua tv va rog datimi un sfat repede ca inca le am in probe si as putea sa ma razgandesc

Stai linistit si nu da banii aiurea ... :da

Sunt niste Tzepari care profita de naivitatea oamenilor :bataie :bataie

Daca doresti mai multe infomatii maine .......

Link spre comentariu

nu te baga...au trecut vremurile cand functionau receptoarele asa cum ti-a explicat vanzatorul
Link spre comentariu
Vizitator akm 71

selalut as dori mai multe informati
Link spre comentariu

ce model este receptorul?

Link spre comentariu
Vizitator akm 71

ce model este receptorul?

kaon

Link spre comentariu

inseamna ca este kaon K270 care este receptor oficial boomdaca are si cartela inseamna ca este cu abonament posibil ca abonamentul sa fie platit pentru o perioada si dupa aceea ...pauzaatentie!acest receptor merge doar in sistemul boom,nu poate fi folosit pe alti sateliti

Link spre comentariu

Receptorul oficial Boom,este de fapt Koship,ca si la Dolce.Kaon a aparut cu mult dupa aceea.Boom si Dolce au receptoarele imperecheate cu cartela de acces,indiferent ca e Coship sau Kaon.Vezi antena de care e.Boom a avut la inceput antenele gri la culoare,Gibertini,care sunt foarte bune,nu ruginesc.Macar antena ia-o,daca e gri.Acum are niste pocnitori de ligheane ca la Digi,ce ruginesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări