Vizitator akm 71 Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 salut am o rugaminte poate cineva sa ma ajute cu un sfat am gasit la cineva sa cumpar un receiver kaon cu antena cu tot de la boom tv si pretinde ca ar fi (spart) decodat oare cat o sa mearga in conditiile astea acum vad toate programele cred ca este un pacet de programe minim mentionez ca imi cere 200 lei pt un tv sau 350 lei pt doua tv va rog datimi un sfat repede ca inca le am in probe si as putea sa ma razgandesc Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 salut am o rugaminte poate cineva sa ma ajute cu un sfat am gasit la cineva sa cumpar un receiver kaon cu antena cu tot de la boom tv si pretinde ca ar fi (spart) decodat oare cat o sa mearga in conditiile astea acum vad toate programele cred ca este un pacet de programe minim mentionez ca imi cere 200 lei pt un tv sau 350 lei pt doua tv va rog datimi un sfat repede ca inca le am in probe si as putea sa ma razgandescStai linistit si nu da banii aiurea ... Sunt niste Tzepari care profita de naivitatea oamenilor Daca doresti mai multe infomatii maine ....... Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 salut am o rugaminte poate cineva sa ma ajute cu un sfat am gasit la cineva sa cumpar un receiver kaon cu antena cu tot de la boom tv si pretinde ca ar fi (spart) decodat oare cat o sa mearga in conditiile astea acum vad toate programele cred ca este un pacet de programe minim mentionez ca imi cere 200 lei pt un tv sau 350 lei pt doua tv va rog datimi un sfat repede ca inca le am in probe si as putea sa ma razgandescnu te baga...au trecut vremurile cand functionau receptoarele asa cum ti-a explicat vanzatorul Link spre comentariu
Vizitator akm 71 Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 salut am o rugaminte poate cineva sa ma ajute cu un sfat am gasit la cineva sa cumpar un receiver kaon cu antena cu tot de la boom tv si pretinde ca ar fi (spart) decodat oare cat o sa mearga in conditiile astea acum vad toate programele cred ca este un pacet de programe minim mentionez ca imi cere 200 lei pt un tv sau 350 lei pt doua tv va rog datimi un sfat repede ca inca le am in probe si as putea sa ma razgandescStai linistit si nu da banii aiurea ... Sunt niste Tzepari care profita de naivitatea oamenilor Daca doresti mai multe infomatii maine ....... selalut as dori mai multe informati Link spre comentariu
daisarqx Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Stai linistit si nu da banii aiurea ... Sunt niste Tzepari care profita de naivitatea oamenilor Daca doresti mai multe infomatii maine ....... selalut as dori mai multe informati ce model este receptorul? Link spre comentariu
Vizitator akm 71 Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Stai linistit si nu da banii aiurea ... Sunt niste Tzepari care profita de naivitatea oamenilor Daca doresti mai multe infomatii maine ....... selalut as dori mai multe informati ce model este receptorul? kaon Link spre comentariu
daisarqx Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 ???????????????kaon,am intelesdar ce model da kaon????? Link spre comentariu
Vizitator akm 71 Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 kaon ..... cartela intra in partea dreapta si in stanga are butonul OK incadrat de 4butoane Link spre comentariu
daisarqx Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 inseamna ca este kaon K270 care este receptor oficial boomdaca are si cartela inseamna ca este cu abonament posibil ca abonamentul sa fie platit pentru o perioada si dupa aceea ...pauzaatentie!acest receptor merge doar in sistemul boom,nu poate fi folosit pe alti sateliti Link spre comentariu
dragon82 Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Receptorul oficial Boom,este de fapt Koship,ca si la Dolce.Kaon a aparut cu mult dupa aceea.Boom si Dolce au receptoarele imperecheate cu cartela de acces,indiferent ca e Coship sau Kaon.Vezi antena de care e.Boom a avut la inceput antenele gri la culoare,Gibertini,care sunt foarte bune,nu ruginesc.Macar antena ia-o,daca e gri.Acum are niste pocnitori de ligheane ca la Digi,ce ruginesc. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Acest receptor este blocat cu softul de boom nu poti sa mai adaugi alte canale de pe alti satelitii, si e greu sa schimbi cu jtag softul. .... Despre acest Receptor este vorba ......??? http://www.sat-receiver-world.com/produ ... index.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum