worker Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Desi este vechi topicul, am gasit ceva interesant in el cu ajutorul functiei «CAUTARE» pe langa motorul cu aburi care este deosebit.Felicitari pentru realizare!!!Este vorba de sudura cu electrod de argint.«electrod de argint si cu lampa cu gaz, eu am folosit si un mic autogen».se poate dezvolta? Eventual intr-un topic separat. Multumesc! Link spre comentariu
almarghi Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 @cnc77hobbyrealizare de exceptie. FELICITARI! Link spre comentariu
morocanosul Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Acum am vazut si eu acest topic,EXTRAORDINARA realizarea,dar necesita o multime de utilaje de prelucrarea pieselor,timp,etc. Deci nu este la indemana oricui!! Nu am retinut,cu ce se alimenteaza? Cat despre randament,nu cred ca depaseste 10>15%(cel putin la locomotivele cu aburi). Link spre comentariu
radu cnc Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Sunt curios cum va arata motorul cu 7 cilindri in stea.... Link spre comentariu
cnc77hobby Postat Februarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2013 Multumesc de aprecieri baieti. Este adevarat ca necesita ceva dotare tehnica abordarea unui astfel de proiect dar sunt si multe probleme de know how, sau cel putin la mine au existat. Se alimenteaza cu gaz sau spirt dintr-un arzator ce vine in spatele boilerului, nu prea apare in filmare.Motorul la care lucrez acum este intradevar cu 7 cil radial si are 100cc, este deosebit de complex de realizat si sunt si probleme cu aprovizionarea materialelor speciale. Sunt undeva cam la 60% cu proiectul. O sa-mi fac timp sa incep sa postez cum a decurs si cam ce probleme au fost, deocamdata nu stiu nici in ce rubrica ar fi mai potrivit de postat deoarece este o lucrare de strung, freza in mod manual cat si cnc, ar merge la Mecanica si CNC undeva dar vedem, o sa-l intreb si pe Vasile poate face acolo o rubrica speciala de proiecte.Stima. Link spre comentariu
CIBY2 Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Se cam simte nevoia unui buton de "Like", cum sunt pe alte forumuri. Sau cel putin eu ii simt lipsa.Frumoasa realizare. Mai stiu pe cineva pasionat de motoare cu abur, dar nu este un practician in domeniul mecanic, are alte hobby-uri, doar ii place ideea actionarii cu abur. O sa pun link-ul de aici pe forumul unde posteaza si poate o sa iasa o barcuta cu aburi, cum i-ar place respectivului.Spor la motorul in stea! Asteptam! Link spre comentariu
Vizitator gabi_valcea Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 cam la ce pret evaluezi toate piesele necesare? Link spre comentariu
cnc77hobby Postat Iulie 22, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2013 Pentru cei interesati, aici se poate vedea topicul motorului radial la care lucrez acum :viewtopic.php?f=291&t=146094 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum