Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

supapa unisens compresor

Vizitator tavisimi

Postări Recomandate

Vizitator tavisimi

salut.merci mult de sugestii.pe okazii nam gasit nimic ce sa aiva legatura cu supapa de sens insa am gasit exact ceea ce te intereseaza pe tine un preparator de aer

http://www.okazii.ro/catalog/53482029/g ... CustomZone

cam asta ar fi linkul.

uscatorul de aer este un soi de decantor in care se depune apa dupa ce aerul trece printr-un soi de circuit.eu am un ungator romanesc dar care se prezinta in stare buna daca vrei tzil pot face cadou.din el se poate face un decantor de apa.practic functioneaza la fel doar ca in asta se pune ulei sa lubrifieze aerul daca iti trece prin multe furtunase electrovalve scule pneumatice.aerul trece si angreneaza cu el particule de ulei.decantorul de apa trece aerul prin niste filtre si apoi iese apa ramanand in recipientul de decantare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adierea

4

• manolo

2

• gaby

1

• viopa

1

Top autori în acest subiect

Cand cauti pe okazii scrie numai "supapa" altfel nu gasesti pentru ca fiecare scrie denumiri cum stie iar un caracter in minus sau plus inseamna cautare esuoata "supapa si supape" sant doua cautari diferite cu rezultate diferite .Eu vreau sa fac uscatoru de aer pentru ca am posibilitatea ,cautam niste poze ,idei .Dece iti trebue supapa aia pentru ca compresoru are deja supape iar aeru nu ese inapoi cand compresoru este oprit .Voi desface o supapa pentru oxigen si voi pune niste poze .Supapa pentru oxigen nu ete buna pentru ca este tot cu cauciuc , daca nu ai ulei acolo merge ,sau schinbi garnitura cu o garnitura care rezista la ulei ,este un cauciuc mai lucios cum sant semeringurile ,aceasta supapa este dotata si cu un opritor de propagare a flacari ,un fel de burete metalic .

Link spre comentariu

La un compresor de aer ( avand in vedere ca am 2 animale la serviciu care tin peste 40 de utilaje la 8 bari ) e mai complicata putin tampenia.Unul din ele a avut la un moment dat supapa de sens defecta. Nu stiu explicatia exacta a fenomenului, dar va spun povestea. Langa are o butelie de aprox 1 metru jumate diametru si inalta de aprox 3 metri. Daca dadeam drumul compresorului normal, nu ajungea niciodata sa faca cei 8 bari. Inchideam robinetul 90% si asteptam sa ajunga in compresor la 7 bari, si incet incet ii dadeam drumul pana ajungea reteaua catre 5 bari, iar apoi mergea singur mai departe. Daca ii dadeam drumul pe direct cu robinetul la maxim nu facea niciodata presiunea, ajungea la max. 2 bari.Uscatorul de aer, e de fapt un racitor de aer. Avand in vedere ca raceste aerul la -5 grade ( la atat este pus ), apa condeseaza automat, si cade pe fundul buteliei, care are un electroventil, care ( din nou) purjeaza 1 data la aprox 25 de secunde.Asa functioneaza cele industriale.

Link spre comentariu
Vizitator tavisimi

interesanta opservatie,chiar mi puneam problema sa caut o supapa de la oxigen insa nu am gasit.am strunjit o bara de alama de 16mm am facut filet si am dat gaura de 10 am lasat un umar de 1mm (deci o gaura de 8 de la jumatate strabate piesa)am pus o bila de rulment de 10mm diametru tinuta pe pozitie de un arc(un pic cam puternic am sa il inlocuiesc) piesa pare sa functionse sper sa tina in perete cel mai suptire punct ar fi de 2 mm in drptul pasului de la filet.multumesc mult pentru sugestii.o seara cat mai buna

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări