Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

auxiliar pentru radio beta de vw

Vizitator alexalexandru

Postări Recomandate

Vizitator alexalexandru

salutare! am un radio-casetofon de Volkswagen, tip beta caruia vreau sa-i adaug un auxiliar, un jack la care sa pun un mp3, telefon etc. pentru asta am cautat scheme ale panoului (al cu pinii din spate unde intra toate mufele) si am gasit ceva de genu...(fisier atasat) ceea ce nu inteleg este ce conexiune se face pentru pinul "+12v cdc switched" ce trebuie sa leg la pinul ala; plusu 12v continuu sau sa-l las liber, tinand cont ca mai este un pin la care se leaga 12v+ permanent; si ceilalti pini din cate stiu sunt: 3 pentru semnal stanga, dreapta si masa-aici leg jackul, 2 data-in si data-out care se leaga intre ei, 1 clock care nu cred ca are vreo importanta si 1 pentru 12v permanent , bine inteles plusu de la baterie. Blocul pinilor este pe fond albastru in schema, unde defapt se conecteaza un CD player. (casetofonul are acea functie de a comuta pe o unitate cd externa)

as vrea sa stiu ce face pinu cu 12v switched si daca se poate realiza aceasta "lucrare", cum am spune sa "pacalesc" casetofonul ca i-am legat un cd player, cu toate ca sunt metode mai simle de a asculta ce muzica vrei...

multumesc foarte mult :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sincer nu cred ca va merge.Aparatul asta lucreaza cu CD Changer pe SCL,SDA ori nu stiu cum poti pacali asa ceva.Erau de vanzare la metrafo niste scule care pacaleau asa ceva si mergea cu card dar pretul era destul de mare si Metrafo din pacate nu mai exista.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări