Vizitator alexalexandru Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 salutare! am un radio-casetofon de Volkswagen, tip beta caruia vreau sa-i adaug un auxiliar, un jack la care sa pun un mp3, telefon etc. pentru asta am cautat scheme ale panoului (al cu pinii din spate unde intra toate mufele) si am gasit ceva de genu...(fisier atasat) ceea ce nu inteleg este ce conexiune se face pentru pinul "+12v cdc switched" ce trebuie sa leg la pinul ala; plusu 12v continuu sau sa-l las liber, tinand cont ca mai este un pin la care se leaga 12v+ permanent; si ceilalti pini din cate stiu sunt: 3 pentru semnal stanga, dreapta si masa-aici leg jackul, 2 data-in si data-out care se leaga intre ei, 1 clock care nu cred ca are vreo importanta si 1 pentru 12v permanent , bine inteles plusu de la baterie. Blocul pinilor este pe fond albastru in schema, unde defapt se conecteaza un CD player. (casetofonul are acea functie de a comuta pe o unitate cd externa) as vrea sa stiu ce face pinu cu 12v switched si daca se poate realiza aceasta "lucrare", cum am spune sa "pacalesc" casetofonul ca i-am legat un cd player, cu toate ca sunt metode mai simle de a asculta ce muzica vrei... multumesc foarte mult Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Sincer nu cred ca va merge.Aparatul asta lucreaza cu CD Changer pe SCL,SDA ori nu stiu cum poti pacali asa ceva.Erau de vanzare la metrafo niste scule care pacaleau asa ceva si mergea cu card dar pretul era destul de mare si Metrafo din pacate nu mai exista. Link spre comentariu
Vizitator alexalexandru Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 oricum... o sa incerc sa vad ce iese,"fum din el" si va tin la curent Link spre comentariu
Vizitator alexalexandru Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 da intradevar, nu poti face asa ceva; nici nu am mai incercat... este nevoie dupa cum spunea si Dan de un aparat - emulator. http://www.conofrei.com/commerce/VW-CD- ... rod_1.html pinii de +12v de care vorbeam sunt defapt pentru alimentarea unitatii cd; interesant Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 da intradevar, nu poti face asa ceva; nici nu am mai incercat... este nevoie dupa cum spunea si Dan de un aparat - emulator. http://www.conofrei.com/commerce/VW-CD- ... rod_1.html Pretul este ok zic eu.La Metrafo era in jur de 100E sau chiar mai mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum