bebe2010 Postat Aprilie 11, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2011 am ceva de la toko dar nu sunt aceasi serie stie careva de unde le pot lua sau recupera? Link spre comentariu
bebe2010 Postat Aprilie 12, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2011 ceva date tehnice despre FI-ul toko 20211? stie careva?? help!!! Link spre comentariu
bebe2010 Postat Aprilie 13, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2011 salutam gasit datele tehnice pentru FI-ul neosid 5164 ;FI-ul este marcat cu sageata rosie[attachment=0]neosid.zip[/attachment]dar acum apre problema: cine mi le confectioneaza dupa acele date tehnice bineinteles contracost+taxe postaleastept oferte pe pm toate cele bune Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Parerea mea este ca te complici inutil. Neosid-ul in cauza pare a fi proiectat pentru FI de 10.7 MHz.Daca vei extrage orice bobina chinezeasca care lucreaza intr-o medie frecventa de 10.7 si vei rebobina conformcerintelor cred ca va functiona. Probabil Q-ul va fi mai mic la frecventa de lucru din montajul tau, insa de astase cheama Neosid si nu Parasonic, hi ! Link spre comentariu
bebe2010 Postat Aprilie 14, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2011 pai nu inteleg treaba din tabel cu spirele ....cei cu 1 3/4? daca poate cineva sa imi zica care e treaba cu nr spirelor in imagine[attachment=0]image1.jpg[/attachment]toate bune Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 1 3/4 inseamna 1 spira si trei patrimi de spira.Grafic arata cam ca in imaginea atasata (BTW, mi-a luat cinci minute sa o fac - eu gandesc mai greu).Infasurarea 1-2-3 are probabil 6 + 6 spire. Sarma cam de 0.15 - 0.2 mm ar fi tocmai buna.Diametrul spirei este fix egal cu diametrul carcasei pe care se bobineaza.Spor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum