Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

trx ssb

bebe2010

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bebe2010

7

• yo9how

3

• Flor

2

• yo7but

1

Top autori în acest subiect

salutam gasit datele tehnice pentru FI-ul neosid 5164 ;FI-ul este marcat cu sageata rosie[attachment=0]neosid.zip[/attachment]dar acum apre problema: cine mi le confectioneaza dupa acele date tehnice bineinteles contracost+taxe postaleastept oferte pe pm toate cele bune

Link spre comentariu

Parerea mea este ca te complici inutil. Neosid-ul in cauza pare a fi proiectat pentru FI de 10.7 MHz.Daca vei extrage orice bobina chinezeasca care lucreaza intr-o medie frecventa de 10.7 si vei rebobina conformcerintelor cred ca va functiona. Probabil Q-ul va fi mai mic la frecventa de lucru din montajul tau, insa de astase cheama Neosid si nu Parasonic, hi !

Link spre comentariu

pai nu inteleg treaba din tabel cu spirele ....cei cu 1 3/4? daca poate cineva sa imi zica care e treaba cu nr spirelor in imagine[attachment=0]image1.jpg[/attachment]toate bune

Link spre comentariu

1 3/4 inseamna 1 spira si trei patrimi de spira.Grafic arata cam ca in imaginea atasata (BTW, mi-a luat cinci minute sa o fac - eu gandesc mai greu).Infasurarea 1-2-3 are probabil 6 + 6 spire. Sarma cam de 0.15 - 0.2 mm ar fi tocmai buna.Diametrul spirei este fix egal cu diametrul carcasei pe care se bobineaza.Spor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări