Vizitator sile66 Postat Noiembrie 19, 2005 Partajează Postat Noiembrie 19, 2005 cine ma poate ajuta si pe mine sa imi dea si mie dimensiunile de cutie ale unor boxe Unitra ca vreau sa imi fac exact modelul ala. cine stie imi poate scrie pe mail la [email protected] Link spre comentariu
titro Postat Noiembrie 19, 2005 Partajează Postat Noiembrie 19, 2005 Ce model de boxe Unitra te intereseaza? CE difuzoare vrei sa folosesti? Sper ca esti constient ca sunetul nici nu se va apropia de al incintelor Unitra daca nu folosesti exact difuzoarele originale, degeaba faci incintele exact la fel. Daca doresti sa faci o pereche de incinte eu iti recomand urmatoarea metodologie:1.Stabilesti ceea ce ai cere tu de la incinte + bugetul alocat2.In functie de datele de intrare de mai sus alegi difuzoarele folosite iar dupa aceea in functie de difuzoare proiectezi incinta si filtrul3.Punctul 1 trebuie sa il hotarasti tu singur iar pentru punctul 2 iti recomand prima data sa citesti topicurile vechi de pe forum de la sectiunea Incinte si unele de la sectiunea Difuzoare iar dupa aceea sa incepi sa vi cu intrebari deoarece sigur vei fi ajutat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum