Marian Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 @dan cod are dreptate e ridicol ca in timp ce pana si un copil are telefon cu camera tu @virgil_19 sa nu poti face o simpla poza a mufei fara de care nu vad cum ai putea fi ajutat, datul cu presupusul nu ajuta la nimic Link spre comentariu
virgil_19 Postat Aprilie 13, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Va salut. dupa ,,lupte seculare" am depistat si + memorie la pinul 9. Mufa este tip. ISO cu L.23mm si l.11mm in care se afla dispusi 8 pini deasupra si 8 pini sub ceilalti Rd.Cd. functioneaza OK.Cu multumiri Virgil. Link spre comentariu
cristian2009 Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Si cum le-ai depistat ? Ai desfacut aparatul ? Link spre comentariu
virgil_19 Postat Aprilie 14, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Va salut. Da, am vazut ce final este (TDA7377) si am aflat iesirile (dif), + si- iar prin tatonare + ptr. memorie.Cu stima Virgil. Link spre comentariu
virgil_19 Postat Aprilie 21, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2011 SARBATORI FERICITE TUTUROR MEMBRILOR. Virgil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum