virgil_19 Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Va salut. Am mai trimis acest mesaj dar nu-l gasesc. Am un rd.cd. auto marca MASTEC md.50152/ARCDMP152 si nu stiu pinii de la mufa de interconectare (2x8pini)Ma poate ajuta cineva? Cu multumiri anticipate Virgil. Link spre comentariu
cristian2009 Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Poti sa pui o poza cu mufa ? Link spre comentariu
virgil_19 Postat Aprilie 7, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Imi pare rau. Nu pot. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Acea mufa se numeste ISO.... :daAi toate datele in atasament ...... Link spre comentariu
virgil_19 Postat Aprilie 7, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Am incercat si....? Unde trebuie sa intru? Link spre comentariu
virgil_19 Postat Aprilie 7, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Imi pare rau .Nu este aceasta mufa.SI alimentarea si difuzoarele sunt in aceasi mufa (2X8pini) mai mica.Virgil. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Virgil din punctul meu de vedere ai 2 variante:1.Cauti la magazinele de specialitate un conector corespunzator tipului tau de aparat, conector ale carui cabluri ar trebui sa aiba inscriptionate si conexiunile insa chiar si fara etichete pe cabluri daca anume conectorul potrivit player-ului tau atunci poti deduce legaturile simplu, alimentarea va avea intotdeauna un fir rosu si altul portocaliu/galben sau alta variatie de acest fel, masa negru, iar iesirile ar trebui sa fie grupate cate 2 de aceeasi culoare cu mica diferenta ca pe unul din ele va fi o dunga neagra de obicei, acela este minusul difului.2.Desfaci aparatul, verifici conexiunile mufei pe placa cu un multimetru gasesti pinul corespunzator fiecarei functii, apoi vei sti cum sa faci legaturile.Mai mult nu vad cum ai putea fi ajutat devreme ce nici macar o poza nu poti posta aici.Bafta. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Virgil din punctul meu de vedere ai 2 variante:1.Cauti la magazinele de specialitate un conector corespunzator tipului tau de aparat, conector ale carui cabluri ar trebui sa aiba inscriptionate si conexiunile insa chiar si fara etichete pe cabluri daca anume conectorul potrivit player-ului tau atunci poti deduce legaturile simplu, alimentarea va avea intotdeauna un fir rosu si altul portocaliu/galben sau alta variatie de acest fel, masa negru, iar iesirile ar trebui sa fie grupate cate 2 de aceeasi culoare cu mica diferenta ca pe unul din ele va fi o dunga neagra de obicei, acela este minusul difului.2.Desfaci aparatul, verifici conexiunile mufei pe placa cu un multimetru gasesti pinul corespunzator fiecarei functii, apoi vei sti cum sa faci legaturile.Mai mult nu vad cum ai putea fi ajutat devreme ce nici macar o poza nu poti posta aici.Bafta.are o jucarie no name la care nu se gasesc mufe sau adaptoare,doar sh ,daca are noroc.in concluzie varianta 1 cade.ca sa gasesca el semnificatia fiecarui pin de la mufa si sa traga fire....nu cred ca e in stare.asa ca-i dau si eu 2 variante: 1-pui poze clare cu cablajul si parte cu piese a placi aparatului si incercam sa te ajutam noi2-te duci cu el la un electronistsucces! Link spre comentariu
virgil_19 Postat Aprilie 8, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Va salut. Am reusit sa aflu+(forta)pin 4 ,-12(aflat sub el),dif1la pin7si8,dif2 la4si6, dif3 la15si16,dif4 la13si14 Nu stiu la ce pini se conecteaza +memorie si +iluminare. Cu multumiri Virgil. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Imi pare rau .Nu este aceasta mufa.SI alimentarea si difuzoarele sunt in aceasi mufa (2X8pini) mai mica.Virgil.Nu-i mare lucru sa faci o poza in care sa se vada pinii mufei si eu iti notez pe ea legaturile. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Imi pare rau .Nu este aceasta mufa.SI alimentarea si difuzoarele sunt in aceasi mufa (2X8pini) mai mica.Virgil. Nu-i mare lucru sa faci o poza in care sa se vada pinii mufei si eu iti notez pe ea legaturile. Dane de ce nu citesti bine ...nu poate sa faca poze .... Eu nu am gasit acest Model nici pe Net ....... Are dreptate.. ari_panterra...... Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Dane de ce nu citesti bine ...nu poate sa faca poze .... :ras:Eu nu am gasit acest Model nici pe Net .......Am citit dar nu imi vine sa cred ca in secolul 21 sa faci o poza este greu.In fine.Iar ca modelul nu este nici pe net nu ma mir nu le mai stie nimeni .Cred ca nici cine le face nu mai stie ce modele face. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Va salut. Am reusit sa aflu+(forta)pin 4 ,-12(aflat sub el),dif1la pin7si8,dif2 la4si6, dif3 la15si16,dif4 la13si14 Nu stiu la ce pini se conecteaza +memorie si +iluminare. Cu multumiri Virgil. Iarta-ma dar cum este posibil ca pe acelasi pin 4 sa fie si una din iesirile la dif si alimentarea? In fine, asa cum si ceilalti spun cred ca cea mai buna varianta este sa mergi la un electronist sa iti scoata legaturile devreme ce nici macar o poza nu poti pune aici Link spre comentariu
virgil_19 Postat Aprilie 13, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Va salut. Reiau acest ,,subiect". Mufa (combinata) +12v(forta)pin.4 dif.5si6,7si8,13si14,15si16. masa(-) pin.12 si posibil iesire +12v. ptr. ant. telescopica la pin.10. Unde pot conecta (pini???) +12v. ptr. memorie si iluminare (pozitie)?? Virgil. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Va salut. Reiau acest ,,subiect". Mufa (combinata) +12v(forta)pin.4 dif.5si6,7si8,13si14,15si16. masa(-) pin.12 si posibil iesire +12v. ptr. ant. telescopica la pin.10. Unde pot conecta (pini???) +12v. ptr. memorie si iluminare (pozitie)?? Virgil.Ce inseamna mufa combinata?Eu nu inteleg nimic.De unde incepe numaratoarea?cum arata mufa aia?etc.Chiar nu este nimeni pe acolo sa va faca o poza a mufei asteia sa o vedem si noi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum