cioarga Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 am un laptop mai vechi r40 si am facut prostia sa i scot bateria de pe biosacuma i mi cere bios ul parolaam un lacatelce se poate facemultumesc Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Remove POP (Power-on password) if no the supervisor password has been set : 1.Turn off the computer. 2.Remove the battery pack. 3.Remove the backup battery. 4.Turn on the computer and wait until the POST ends. After the POST ends, the password prompt does not appear. The POP has been removed. 5.Reinstall the backup battery and the battery pack. Link spre comentariu
cioarga Postat Aprilie 7, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2011 am gasit si eu astanu mergeam scos bateriile, l am lasat putin si tot asa imi cere parola Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Inseamna ca manualul service al acestui model delaptop are mare nevoie de o erata serioasa...Incercati totusi, conform acestuia, si cu "Supervisor password"si "Hard-disk password". Laptopul dvs. are toate aceste 3 parole"de bios" (asa cum le numiti dvs) si nu ati precizat la care din eleva cere parola. Link spre comentariu
cioarga Postat Aprilie 7, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Inseamna ca manualul service al acestui model delaptop are mare nevoie de o erata serioasa...Incercati totusi, conform acestuia, si cu "Supervisor password"si "Hard-disk password". Laptopul dvs. are toate aceste 3 parole"de bios" (asa cum le numiti dvs) si nu ati precizat la care din eleva cere parola. http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... MIGR-59377ultima Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Da... se pare ca ati avut setat "Supervisor password"...In aceasta situatie intr-adevar nu exista o procedurade resetare, unica solutie fiind inlocuirea placii de baza... Link spre comentariu
cioarga Postat Aprilie 7, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2011 parola asta nu poate fi citita din ceva eeprom ? Link spre comentariu
2informaticos Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Se poate scoate cu programul asta, IBMpass, http://www.allservice.ro/forum/viewtopic.php?t=56 Trebuie injghebata o interfata cu 2 diode si 2 rezistente, cateva fire; se lipesc direct pe placa de baza, la chipul in cauza. Gasesti mai multa informatie pe forumul respectiv. Eu am aplicat metoda asta pe doua T40 si a functionat. Link spre comentariu
cioarga Postat Aprilie 9, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2011 da , multumesc, am gasit si eu asta, am descarcat deja programulastazi incerc sa vad daca gasesc eeprom ul in cauza, sper sa reusescapropo, am inteles ca e o memorie 24c08, ma gandesc ca nu poate fi citita cu alta interfata daca o iau jos, sau trebuie citita pe placa neaparat ? Link spre comentariu
cioarga Postat Aprilie 9, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2011 l am rezolvatam citit eeprom ul 24cf08, unde am gasit parolamultumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum