Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema placa de sunet pe Windows 7

nightmares993

Postări Recomandate

De ceva timp tot incerc sa fac sunetul sa functioneze pe un PC. Problema sta in felul urmator : orice as face windows-ul nu instaleaza driver-ul placii de sunet.Am instalat mai multe versiuni de Windows 7, am testat 2 placi audio ( Creative Live 5.1, si Sound Blaster Audigy 2), am testat sloturile de pe placa de baza, drivere-le sunt cele corespunzatoare, dar tot nu pot instala drivere-le). Primesc eroare cum ca driver-ul nu a gasit placa de sunet.A mai intampinat cineva aceasta problema? Ce as putea face?Stima.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nightmares993

2

• E_manuel

1

• Vivio

1

• idm_luci

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Despre ce sistem este vorba ?Cred ca instalezi Windows 7 pe un sistem incompatibil, de ce nu ramai atunci la XP ?O prima solutie ar fi sa ai o placa audio alta decat cea integrata, asta daca insisti sa ai Windows 7

Link spre comentariu

daca specificatiile sistemului depasesc minimul cerut de win7 nu inseamna ca producatorul placii de baza ofera si suport pentru win7 , iar daca nu ofera drivere s-ar putea sa nu le ai nici in windows si nici cand faci un update la windows si de aceea apar probleme.Eu am un PC cam de 7 ani care e peste cerintele lui win7 si de-abia l-am fentat sa functioneze cat de cat fara probleme sub win7(placa de baza este asus fara suport windows7)

Link spre comentariu
Vizitator nigh7ang3l

Daca placa ta de baza are deja sunet integrat, asigura-te ca e dezactivata cea onboard, altfel orice placa vei instala vei primi aceasi eroare. In mod normal trebuie sa-ti apara o caseta cu "new device detectet" dupa ce ai intrat in Windows, si nu sa iti dea eroare cu "no sound card ..." blabla.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări