Vizitator Ruben_ruby89 Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 As dori sa realizez un voltmetru care sa afiseze valoarea tensiunii pe calculator prin portul serial (in scop didactic). A facut cineva asa ceva? Are cineva o schema si un program scris? Poate cineva sa ma ajute? Chiar si contra cost. Link spre comentariu
Craciun Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Am facut eu cu PIC 16F873 ,programul era facut in mikropascal, dar il nu mai am in computer , vezi ca il gasesti aici viewtopic.php?f=11&t=11675&hilit=Voltmetru+cu+PIC. Schema e simpla , achizitionezi pe un port ADC tensiunea de intrare si o trimiti pe serial printr-un integrat MAX232 catre computer , iar eu afisam intr-o celula Excel cu un programel numit "olexcel" pe care il gasesti tot pe forum postat de mine. Succes Link spre comentariu
fratello Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Poti citi si aici : http://www.picbasic.co.uk/forum/showthr ... =voltmeter Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum