Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema Beko 12.6

Vizitator Gabriel Paun

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• susanu_pisu

3

• tv1

2

• danykmro

2

• dan-a2

1

Top autori în acest subiect

Multumesc mult !

chiar asa ? ! --sunteti d-nul Florin Iordache ?? -- o bila neagra din partea mea :rade:
De la mine are un sac de bile negre......... :bataie :aut:

viewtopic.php?f=77&t=82542

.......Ca intotdeauna el este un domn fata de noi......un baiat de nota 20....... :smt044 :supz:

viewtopic.php?f=16&t=82443&p=735087#p735087

viewtopic.php?f=16&t=82444&p=735089#p735089

viewtopic.php?f=17&t=82457&p=735150#p735150

viewtopic.php?f=17&t=82510&p=735653#p735653

viewtopic.php?f=16&t=82515&p=735672#p735672

Gabriel Paun link info - a fost deja banat pe forum

Link spre comentariu

Ce a-ti avea cu al om, nu pot sa-mi sau seama....ca ajuta pe altii de pe forum?poate nu stiti povestea lui, ca el nu poate merge si nu are posibilitatea de a depana...poate ca ii place sa ajute, si altii il ia la rost...ia puneti-va in situatia lui, sa vrei sa faci ceva si sa nu poti merge? :cry: dar asa e romanul, rade de altii, dar tot intr-un morman de pamant ajunge...si apropo ce faceti cu bilele?le ciocniti? :nas: tot vine Pastele...Spor la treaba si la bani!Scuze pentru offtopic!

Link spre comentariu

hmmmmmmmmmmmmmmmmm.......acum vazui o posibila coincidenta!!!!!!!!!!!! :nas: retrag cuvintele....si daca este dublura, sa-i fie un pic de rusinica!nu trebuie sa se ajunga aici pentru o schema...chestia ca ele sunt si pe net, dar sa ne laudam ca le avem in calc si le furnizam imediat aiurea....urata treaba.scuze tv1 si dana2!

RUSINE daca este vreo clona!

Link spre comentariu

Ce a-ti avea cu al om, nu pot sa-mi sau seama....ca ajuta pe altii de pe forum?poate nu stiti povestea lui, ca el nu poate merge si nu are posibilitatea de a depana...poate ca ii place sa ajute, si altii il ia la rost...ia puneti-va in situatia lui, sa vrei sa faci ceva si sa nu poti merge? :cry: dar asa e romanul, rade de altii, dar tot intr-un morman de pamant ajunge...si apropo ce faceti cu bilele?le ciocniti? :nas: tot vine Pastele...Spor la treaba si la bani!

Scuze pentru offtopic!

Adica ce vrei sa spui ? Tu incurajezi utilizarea a n'spe mii de id-uri.Hai sa ne facem cate 10 id-uri fiecare : eu intreb,eu raspund sau tu intrebi pe un id si raspunzi cu celalalt.Ce personalitate mai avem atunci ? Macar nu a catadicsit sa-si ceara scuze public ca a gresit;acuma e strut cu capul in nisip ,intra pe forum cu optiunea Hidden activa.Off-ul lui era sa nu-l intreaca vreodata domnii misuraelectronic si dan cod la numar de postari.

Nu ma intelegeti gresit ,nu am nimic cu el personal ,cunosc povestea lui ,l-am sfatuit de cateva ori cum sa procedeze,am discutat si pe mp cu el mai demult,dar chestia asta este o treaba urata,murdara ; nu se face asa ceva pentru 10 postari in plus. ( de parca ar castiga ceva ).Respectul celorlalti se castiga altfel.Sa speram ca a invatat ceva din aceasta treaba si il asteptam din nou pe forum ( de vreo cateva zile nu a mai aparut;probabil ii este rusine... )

Link spre comentariu

Inca nu am vazut topycurile acelea....le-ati postat dupa o modificare...si atunci citisem doar ce era pe acesta...logic ca sunt impotriva acestor clone....si mi se pare absurd sa intreci pe altul la mesaje...mai bine ar scrie la sectiunea carciuma....imi cer scuze pentru neintelegere

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări