Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

meniu service la panasonic tx-21pz1p

tanase

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tanase

5

• elmar

2

• petreelectronic

2

• tv1

1

Top autori în acest subiect

salut, poti incerca urmatoarea varianta:se intra in meniu si setrage SHARPENSS la minim, apoi se apasa MUTE, si tastaV-,de pe bord simultan . sa-mi spui daca merge.

Link spre comentariu

salut, poti incerca urmatoarea varianta:se intra in meniu si setrage SHARPENSS la minim, apoi se apasa MUTE, si tastaV-,de pe bord simultan . sa-mi spui daca merge.

nu merge problema e ca pe panou nu am buton separat de v- selectia volum-programe se face apasant butonul F .Am incercat sa selectez volumul dar probabil fiind alta comanda nu a mers.
Link spre comentariu

As dori daca se poate sa-mi spuna si mie cineva cum se intra in MS la acest tv pt reglaje de geometrie.

viewtopic.php?f=17&t=48938
nici aceasata varianta nu merge probabil tot din cauza ca nu e tasta v- pe panou si pt activarea acesteia trebie apasat inainte tasa F.Astept in continuare sugestii,multumesc.
Link spre comentariu

Asa cum au spus si colegii mai sus in service menu se intra ,comutind tv-ul pe programul 99 se regleaza claritatea (sharpness) la minim apoi se apasa in acelasi timp tasta mute de pe telecomanda si tasta V(sageata in jos...nu volum - sau altceva...)de pe panoul frontal. Se defileaza prin service menu cu sagetile sus^ si josV ,plus si minus(reglaje) ...si iesirea service >> tasta menu.

Link spre comentariu

Asa cum au spus si colegii mai sus in service menu se intra ,comutind tv-ul pe programul 99 se regleaza claritatea (sharpness) la minim apoi se apasa in acelasi timp tasta mute de pe telecomanda si tasta V(sageata in jos...nu volum - sau altceva...)de pe panoul frontal. Se defileaza prin service menu cu sagetile sus^ si josV ,plus si minus(reglaje) ...si iesirea service >> tasta menu.

OK am reusit,multumesc mult tuturor pentru ajutor.de fapt trebuia apasat MUTE putin mai inainte de P-
Link spre comentariu

de fapt trebuia apasat MUTE putin mai inainte de P-

ori dvs. nu faceti cum trebuie tastarile ,ori eu nu stiu engleza ...ori manualul service minte....daca stiti engleza va rog sa ma corectati daca am gresit...
Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

am rezolvat, este defect butonul OK de pe telecomanda chiar daca atunci cand il apas licare ledul de pe panou.....probabil informatia trimisa este eronata

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări