Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta 2 cai inchisa

Vizitator tanigsm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

5

• adi_0106

4

• titro

1

• Sharky

1

Top autori în acest subiect

Vas дм3 41 Sd дм2 33

acu stiu eu de ce nu m-am prins ...... 3 ala de la Vas era unitatea de masura la puterea a 3-a, si la Sd 2 era la fel .... dm la patrat rusii is de vina ..... nu eu :smt017 :weedman: e bine ca s-a clarificat treaba cu incinta :yawinkle: si ..... cum numai 13.23 RON un difuzor ??? daca nu ma insel eu asta inseamna 132.000 :smt119 :smt119
Link spre comentariu
Vizitator tanigsm

scuze, am gresit pretul la dif...nu m-am uitat bine pe factura. diful MAG1012 a costat 2.300.000 lei.boxa vreau sa o fac tip monitor(ati vazut voi pe la concerte), adica un paralelipiped taiat pe o diagonala.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator tanigsm

Eu iti sugerez sa faci o incinta bass-reflex de 38 de litrii (volum total) cu doua tuburi cu diametrul de 6 cm si lungimea de 9 cm (acordaj la 60 Hz). Noi am produs mult timp sateliti pt discoteca in aceasta configuratie si se comporta destul de bine. Sa nu te astepti la prea mult bas de la o astfel de incinta (F3=60Hz) deoarece aceste difuzoare sunt optimizate pentru a fi folosite in sateliti filtrati undeva intre 70-100 Hz. Iti recomand filtru de ordiunul 2 pt joase cu taiere la 5 Khz si filtru de ordin 3 pt inalte cu taiere la 6 KHz. Cu acest tip de incinta vei avea raspuns ultraliniar in gama 70HZ-18KHz cu un F3 de 60 HzACESTE DIFUZOARE NU SUNA BINE IN INCINTA INCHISA. Spun asta din experienta deoarece am incercat si noi mai multe tipuri de constructii cu aceste difuzor (chiar si un band-pass de ordinul 6) in speranta ca vom reusii sa scoatem ceva bass din el, dar nu am reusit, difuzorul nefiind proiectat pentru acest scop.Si apropo, puterea unui astfel de satelit ar fi in jur de 250 W RMS, in general toate difuzoarele MAG sunt mai puternice decat spune producatorul, deci componentele filtrului trebuie alese ca atare.By the way, cat ai dat pe difuzor? (daca nu e o intrebare indiscreta)

tuburile au diametrul de 6,6 cm. am calculat si mi-o iesit o lungime de 11,6 cm. E bine? Sa stiu pe unde sa tai tubul.....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări