Vizitator DEVIAN Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Salut ,am si eu un tv tuner leadtek winfast 2000 xp, bla bla am si telecomanda la el dar nu mai am senzoru ala pentru telecomanda [firu ala lung cu un senzor care se monteaza la tv tuner pentru telecomanda] .Ami spuneti si mie cum sa fac unul /va rog frumos. Link spre comentariu
Vizitator DEVIAN Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Ok deci am luat un receptor tsop 1738 IR, am si cablu cu jack cu trei fire ,rosu, alb,si masa .Cum sa lipesc were firele astea?Stiu care este masa ,+5,si out la receptoru ala dar la firele astea de la jack nu stiu .Am lipit firele cumva dar a inceput sa se incalzeasca receptoru si leam demontat. Link spre comentariu
Mindware Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Poti sa-l arunci....Cumpara altul...Ai aranjamente de 3 luate cate 3 posibilitati.Una tocmai ai depistat-o.Continua.O alta idee(una buna) ar fi sa masori diferitele potentiale de pe mufa aia nenorocita si intre pini si intre masa si pini.Unde ai 0V , aia e masa probabil.Unde ai 5V ...ghici ciuperca ce-i...încă o altă idee ar fi să îți schimbi atitudinea generală.Si să înveți să scrii românește.Doar cocalarii de "mess" se exprimă cu "were". Link spre comentariu
10vid Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Tocmai am taiat alaltaieri o mufa jack de pe un astfel de senzor si firul rosu e +5v, firul alb e semnalul, iar lita neizolata e masa. Link spre comentariu
Mindware Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Măsa! :da"Mesajul propriu conţine 9 caractere. Numărul minim al caracterelor pe care trebuie să le introduceţi este 15." Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum