Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce echivalenti sa folosesc la urmatoarele...

Vizitator turturikdj

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9how

2

• misuraelectronic

1

• bebe2010

1

Top autori în acest subiect

echivalenti pentru 2sc1907...BF 377 , BF378, BF 689K, BF 763, 2N2857, etc...!echivalent pentru 2sc2053...2sc2851...!echivalenti pentru 2sc1970...nema...! deci , trebuie cautat ca atare...!

Link spre comentariu
Vizitator turturikdj

era vb de primu pentru ca a spus etc... si daca a spus etc... sunt multi.. si eu vreau sa ii stiu pe toti.. dar o sa cumpar noi... nu mai stau sa caut.. oricum multumesc de ajutor !

Link spre comentariu

Pai si daca sunt 25 de echivalenti, tu ce faci, ii cumperi pe toti?!!!! Daca iti trebuie mai multe bucati, cauta unul din cele echivalente si cumperi mai multe bucati.... sau imi scapa mie la ce te referi cand spui ca vrei sa-i stii pe toti :nas:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

salut

daca e vorba de acel emitator 88-108mhz poti inlocui 2sc1907=BF199 ;2sc2053=bfr91=bfr96; 2sc1970=2n3866-1.5w=2n3553-2.5w

echivalentii ii poti procura de la adelaida si schema se comporta la fel de bine,dar ai grija cu baietii cu cascheta ca astfel :bataie

p.s.:foloseste o antena foarte bine calculata pe frecventa pe care vrei sa o folosesti

sa auzim de bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări