Mishu_17 Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Buna ziua. Sunt interesat de un telefon, doar Nokia, ma intereseaza urmatoarele caracteristici:1. Camera minim 3.2mpx, autofocus, posibilitatea de a filma la 25-30 fps2. telefon full touchscreen 3. 3G, wifi4. conector jack 3.5mm5. micro USB5. MP3, MP4 player6. card de memorie7. baterie cu autonomie cat mai mareIn ceea ce priveste touchscreen-ul, cel ,mai bine ar fi unul capacitiv. Ce imi recomandati, pe baza criteriilor de mai sus? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator iflorin Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Fara Wifi:Nokia 5230, are gps incorporat, poti instala navigatie pe el si il folosesti fara conexiune la net drept GPS. Link spre comentariu
Mishu_17 Postat Aprilie 6, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2011 M-am gandit si la Nokia 5230, dar din pacate camera este cam slaba, si ii lipseste wifi-ul.Oricum multumesc pt recomandare. Mai astept pareri. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 http://www.gsmarena.com/search.php3 - cautare parametrica Link spre comentariu
Vizitator miulyan Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Depinde mult si de cat esti dispus sa dai pe un telefon cu toate facilitatile alea.Am fost la lansarea Nokia e7 si m-am jucat putin cu telefonul. Stie destul de multe si are toate specificatiile specificate de tine +altele.Probabil asta va fi si urmatorul meu telefon... Link spre comentariu
ratza Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Buna ziua. Sunt interesat de un telefon, doar Nokia, ma intereseaza urmatoarele caracteristici:1. Camera minim 3.2mpx, autofocus, posibilitatea de a filma la 25-30 fps2. telefon full touchscreen 3. 3G, wifi4. conector jack 3.5mm5. micro USB5. MP3, MP4 player6. card de memorie7. baterie cu autonomie cat mai mareIn ceea ce priveste touchscreen-ul, cel ,mai bine ar fi unul capacitiv. Ce imi recomandati, pe baza criteriilor de mai sus? Multumesc anticipat.Tocmai ai enumerat caracteristicile lu' 5800, excepție touchscreenul care e rezistiv. În plus, ai posibilitatea de a-l conecta la un TV și să muți imaginea de pe telefon Link spre comentariu
paul14 Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Iarna la 5800 nu prea merge touch-ul, trebuie suflat putin pe el sa se incalzeasca. Link spre comentariu
ratza Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Glumeşti, nu? Eu l-am avut pe al meu în suprapantaloni pe Vînătoarea lui Buteanu, la -12 grade. N-a avut nici pe dracu', mergea perfect. Link spre comentariu
paul14 Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Nu glumesc. A avut un prieten 5800, iar iarna cand ieseam afara si scotea telef afara si apuca sa intre putin frigul in el, trebuia sa sufle pe touch... Link spre comentariu
Vizitator beculet Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Iti recomand Nokia N97 MINI. Dragut, destept si gasesti si la 5.5 mil. Bateria tine si 5 zile daca nu vorbesti mult. Link spre comentariu
Vizitator balajandrei Postat Iulie 19, 2012 Partajează Postat Iulie 19, 2012 Iti recomand sa renunti la ideea de Nokia, pana cand nu se hotarasc sa foloseasca Androidul .. nu are rost sa te axezi pe un Nokia.. eu am un galaxy s2 si sunt foarte multumit de el ! in afara de baterie care tine putin .. nu am niciun fel de problema ! Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Problema tuturor telefoanelor cu Android e bateria. Degeaba ai un miliard de funcţii şi de aplicaţii dacă tebuie să stai cu el în priză. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Subscriu, am de curând galaxy mini 2 şi îl încarc zilnic, dacă mă screm mă ţine 2 zile. În rest e super, de exemplu mi-am instalat pe el igo cu toate hărţile din europa, cele mai recente. Mi-am luat şi alimentator auto şi am terminat treaba, în sensul că în mod normal, cel puţin până de curând, plăteai câteva milioane pe un gps cu igo, acum e ca şi cum ar fi venit moca. Altă aplicaţie super este power amp care se aude beton, are egalizator ce pleacă de la 31 Hz până la 16kHz, bass boost şi treble, limiter pe bass ce chiar îşi face treaba şi se aude foarte bine pe nişte căşti cât de cât, de exemplu sennheiser cx 270 pe care am dat 128 lei, înainte am avut sennheiser cx 500 şi le-am pierdut. În rest e: slab la cameră şi se zgârie uşor argintiul de pe margine. Dar pt cine vrea mai mult există S2, S3...Iar în privinţa bateriei precizez că am luminozitatea dată la maxim ziua şi wallpaper live. În rest o tonă de aplicaţii mai mult sau mai puţin folositoare. Mai e opera care merge mai bine decât browserele "stock", calculator ştiinţific, shazam-ul etc. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Apropo de GPS... Eu asta vara am facut un drum pana la Iasi si cum nu-mi indica bine vitezometrul de la masina, am folosit telefonul pe post de vitezometru (pe GPS); incarcatorul folosit era unul de 10 lei, ordinar, care in conditii normale isi facea treaba. Problema a fost ca bateria de la telefon s-a dus foarte repede, desi telefonul se incarca. Aveti idee ce s-a intamplat ? Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 incarcatorul folosit era unul de 10 lei, ordinarTi-ai dat singur raspunsul... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum