Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema Nippon SV-M2010J

Postări Recomandate

Salut ! Caut si eu schema pentru TV Nipon model SV-2010J ,cu procesor M34300N4 , si TA 8759AN.La acest tv partea de alimentare a fost arsa ,am schimbat tranzistorele arse ,condensatori ,dar mai am doua rezistente care sunt carbonizate si nu stiu ce valoare au ,ele sunt notate pe placa R504 si R506.Va multumesc!

Link spre comentariu

Va Salut ! uitati-va si dvs daca va ajuta la ceva schema aceasta ,pt ca nu am schema originala a tv-ului NIPON SV-M2010J. :da :101 Va astept raspunsul. :dans: Succes !! :aplauze

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator pepi1949

am vazut tot felul de mesaje cu "schema atasata", dar de fapt nu am vazut nici un link sau macar un pdf ... deci se mai poate posta inca un link sau macar o arhiva catre schema tv Nippon sv-m2010j. va multumesc.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

Schemele care sunt postate ca atașament sunt șterse de obicei de cei ce le-au postat după mai mult timp, fiindcă spațiul de stocare pentru atașamentele directe ale fiecărui membru este limitat.Odată atinsă limita, respectivul trebuie să-și mai elimine din atașamentele foarte vechi sau pe care nu le mai consideră utile....Unele atașamente de la începutul forumului s-au pierdut atunci când s-a trecut la noua platformă. Poftim un link spre schemă...http://www.filesharing.md/download.php?id=a0f23f4c8d4897a24997cf3b33c63a94

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări