Vizitator Gabriel Paun Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Va salut ! Mai ma poate ajuta cineva cu o schema pentru un tv Orion t2180 stx?Astept ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Aveti schema ceruta de dvs !Succes ! Link spre comentariu
Vizitator Gabriel Paun Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Din nou iti multumesc ! Esti tare in scheme.Mult succes si tie ! Link spre comentariu
tv1 Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Din nou iti multumesc ! Esti tare in scheme. Mult succes si tie ! Iti dai seama ce i-au crescut penele cand i-ai zis asa...? Internetul e plin de scheme daca ai habar sa mai si cauti. Link spre comentariu
Vizitator Gabriel Paun Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Internetul e plin de scheme daca ai habar sa mai si cauti.Salut Tv 1 ! Eu unul nu am internet acasa la mine,acuma am sa vin la 1-2 zile la un prieten ca sa ma lase si pe mine ca sa mai postez si eu aici,pentru ca vad ca se raspunde ff repede la intrebari si la scheme,eu sper ca sa nu va suparati pe mine, ca o sa mai postez si eu pe acest forum.Multumesc frumos ! Link spre comentariu
marcel2006 Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 Aveti schema ceruta de dvs !Succes !poti sa mai pui schema ?? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 Buna dimineata ! Aveti schema solicitata de dvs .Succes !! Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 18, 2012 Partajează Postat Iulie 18, 2012 http://elektrotanya.com/orion_t2180_stx ... nload.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum