Vizitator Bali Istvan Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Va aduc la cunostiinta celor interesati ca amrealizat celmai simplu si celmai ieftin amplificator cu lampi. Acest amplificator final ieste realizat cu un singur tub o dubla trioda 6H9C, si nu contine nici un element pasiv. Nu spun ca este un amplif. HI-FI dar are un timbru sonordestul de placut la un volum normal unei camere 5x4m. Din pacate deocamdata nu am pututsa pun schema extrem de simpla la vedere dar cei interesati vor putea vedea pe Skype '' balistefan1 '' si schema si amplificatorul. Acest amplif. lucreaza in clasa A si are un consumfoarte mic. Ca pre amplif. folosesc un mixer preamplificator Behringer eurorack ub 1202. Eu zic ca merita incercat, maiales ptr. incepatori. Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Felicitari pt realizare!Poate dai mai multe detalii despre constructie.Subiectul a fost mutat la sectiunea corespunzatoare. Link spre comentariu
blue Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Va aduc la cunostiinta celor interesati ca amrealizat celmai simplu si celmai ieftin amplificator cu lampi. Acest amplificator final ieste realizat cu un singur tub o dubla trioda 6H9C, si nu contine nici un element pasiv. Nu spun ca este un amplif. HI-FI dar are un timbru sonordestul de placut la un volum normal unei camere 5x4m. Din pacate deocamdata nu am pututsa pun schema extrem de simpla la vedere dar cei interesati vor putea vedea pe Skype '' balistefan1 '' si schema si amplificatorul. Acest amplif. lucreaza in clasa A si are un consumfoarte mic. Ca pre amplif. folosesc un mixer preamplificator Behringer eurorack ub 1202. Eu zic ca merita incercat, maiales ptr. incepatori.Elementele pasive sint rezistoarele, condensatorii de toate felurile, transformatoare, drossele etc.asa ca amplificatorul nu poate functiona fara ele,dar probabil ca ai dorit sa arati o constructie cu un minim de componente si usor de facut si utilizind un singur tub, dar care din pacate are o putere de iesire foarte mica si inadecvat ca tub final, totusi felicitari pt munca depusa si daca doresti un sfat ,foloseste pe viitor o trioda-pentoda de tip ECL 82, este incomparabil mai potrivita pt ceva simplu si ieftin Link spre comentariu
suat Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 eu zic ca trebuie mutat la tuburi electronice.. Link spre comentariu
Vizitator Bali Istvan Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Va aduc la cunostiinta celor interesati ca amrealizat celmai simplu si celmai ieftin amplificator cu lampi. Acest amplificator final ieste realizat cu un singur tub o dubla trioda 6H9C, si nu contine nici un element pasiv. Nu spun ca este un amplif. HI-FI dar are un timbru sonordestul de placut la un volum normal unei camere 5x4m. Din pacate deocamdata nu am pututsa pun schema extrem de simpla la vedere dar cei interesati vor putea vedea pe Skype '' balistefan1 '' si schema si amplificatorul. Acest amplif. lucreaza in clasa A si are un consumfoarte mic. Ca pre amplif. folosesc un mixer preamplificator Behringer eurorack ub 1202. Eu zic ca merita incercat, maiales ptr. incepatori.Elementele pasive sint rezistoarele, condensatorii de toate felurile, transformatoare, drossele etc.asa ca amplificatorul nu poate functiona fara ele,dar probabil ca ai dorit sa arati o constructie cu un minim de componente si usor de facut si utilizind un singur tub, dar care din pacate are o putere de iesire foarte mica si inadecvat ca tub final, totusi felicitari pt munca depusa si daca doresti un sfat ,foloseste pe viitor o trioda-pentoda de tip ECL 82, este incomparabil mai potrivita pt ceva simplu si ieftinVa multumesc ptr. sfat.Cu ECL 82 nuaam construit nici un amplif. inschimb amconstruit cuEL84;6P3S;6P3S-E;EL34;6P36S;GY50.Si ca o alta curiozitate am construit un amplif. stereo pushpul cu 6ZS1P in finala siECC82defazor, preamplificator Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 potisanepuisinouaoschema?ceputereobtiicuuncurentanodicde1ma? Link spre comentariu
alex mm Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 recomand o tastatura de cauciuc la aceea nu se blocheaza tasta spacebar Sa nu asculti in casti la putere mare , se strica auzul Link spre comentariu
Vizitator Bali Istvan Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 potisanepuisinouaoschema?ceputereobtiicuuncurentanodicde1ma?Puterea debitata depinde demaimultifactori:in primul rind de tens. anodica,curentul catodiic,traaf.de esire, etc, etc. Eu am obtinut 2,5-3W la o inped. de 4 ohm. Nu am mers pe putere ci pe caalitate si functionalitate. Schema amplif. pushpul cu 6zs1p este identica cu schema amplif. DOINA CONCERT cu mici modificari laG2 si la R catod. marit la 150 ohm. Scema cu 6H9C am descis mai-nainte. Din pacte la calculator sint incepator, nu stiu cumsa va pun schemele. Daca m-ar ajuta cineva as fi bucuros si vas pune la disp. mai multe scheme cu triode in finala Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 @ Bali Istvan1. mai aveti subiectul asta deschis altundeva2. de ce nu postatimn schema? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum