validae Postat Aprilie 19, 2015 Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Încearcă astea: http://www.cartridgesupport.com/canontipsandtricks.pdf Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Eu am avut un canon MP270 acuma am un MP250 la ambele am procedat in felul urmator : - cand se aprind becurile B/C ( adica iti spune ca cartusul este gol ) tii apasat butonul de cancel (acel triunghi rosu ) pana cand imprimanta incepe sa 'plimbe' cartusele ( la mine au fost cam 30s ), cand incepe sa miste cartusele ii dai drumu si astepti putin, dupa acea vei observa ca becurile B/C vor clipi interminent din acel moment o sa te lase sa printezi si cu cartuse goale/reumplute/etc... Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 cateva pagini si pe urma le arde.mp210 se reseteaza prin 2 metode,dupa care cand te uiti la ink level ti le arata pline.uitate la ale tale sa vezi nivelul cernelei si spune-ne si noua care este! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum