Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

74hc244 in eagle

nimeni_altci

Postări Recomandate

Salut. Imi cer scuze pentru ca postez aceasta intrebare pentru a doua oara, dar m-am gandit ca topicul unde am postat-o prima data s-a invechit si nimeni nu mai intra acolo. Intrebarea:Imi puteti spune va rog frumos unde se afla piesa 74HC244 in Eagle? La ce biblioteca? Am nevoie de asta pentru proiectul meu. Zau ca am cautat de m-am saturat dar nu gasesc. Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nimeni_altci

3

• bogdan_

2

• junior

1

• Marian

1

Top autori în acest subiect

Da stiu ca exista si o folosesc des, insa de data asta nu m-a ajutat. Daca scriam 74hc244 nu gaseam nimic iar daca scriam ce ai zis tu gaseam altceva fata de ce imi trebuia mie. Nu e prea eficienta functia aia de search, adica nu gaseste mereu.

Link spre comentariu

Ceea ce imi place la eagle este simplitatea folosirii lui, o interfata destul de usor de folosit, libraria destul de mare ( bineinteles insa ca se mai poate completa dupa net daca stii si ai rabdare sa cauti ), poti chiar edita sau creea anumite componente dupa nevoile proprii doar cu ajutorul informatiilor din PDF-urile componentelor dorite. :da

Link spre comentariu

Daca scriai cum am zis eu gaseai 5 rezultate dintre care 3 erau fix piesa aia in diferite forme. Iar celelalte 2 nu erau greu de exclus avand total alt part number, dar care se potrivea cu cautarea. Plus, sunt 5, nu 50, nu 500, nu-i chiar asa de greu sa te uiti la toate....

Link spre comentariu

Da stiu ca exista si o folosesc des, insa de data asta nu m-a ajutat. Daca scriam 74hc244 nu gaseam nimic iar daca scriam ce ai zis tu gaseam altceva fata de ce imi trebuia mie. Nu e prea eficienta functia aia de search, adica nu gaseste mereu.

Functia search merge foarte bine, trebuie doar sa inveti sa o folosesti:

1. Reciteste atent ce a scris bogdan_.

2. Observa ca el a folosit caracterul * la cautare.

3. La cautare caracterul * este o chestie speciala si se cheama wildcard

3. Vezi ce zice Google despre wildcard.

4.* inseamna orice caracter, inclusiv nimic.

5. ? inseamna exact un caracter, nu conteaza care.

6. *74*244* se traduce in cuvinte: orice denumire care contine 74 si apoi contine si 244.

Tine minte astea pentru ca sunt valabile aproape peste tot unde ai de cautat ceva, de exemplu un fisier in windoze sau un cuvant intr-un text, etc.

Pe aceeasi tematica, in afara de wildcard la cautari mai exista si regular expression, astea din urma sunt nebunie curata. Depinde de aplicatie daca admite wildcard, regular expression sau doar cautare exacta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări